Ražnatovići ne žele Miloša Bikovića: Ceca hoće da Arkana glumi Vuk Kostić!

Autor: Milica Veljković

Zabava

30.05.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin naše najveće balkanske zvezde Svetlane Ražnatović Veljko Ražnatović zamerio je najpopularnijem glumcu srpske i ruske kinematografije Milošu Bikoviću što je izjavio da bi rado glumio njegovog oca Željka Ražnatovića Arkana ukoliko bi dobio ponudu sa dobrim scenarijem.

RepublikaFoto: e-stock/Peter Alex/S.T/Emil Conkić

Mnogi su bili zbunjeni zbog ovakve reakcije, međutim, istina je da njihov prećutni sukob datira još od snimanja domaće serije "Južni vetar", gde je trebalo da zajedno glume. Jaki karakteri ova dva mlada talentovana momka nisu mogli da se usaglase budući da Miloš važi za nekoga ko nije lak za saradnju, a Veljko za nekoga ko ne trpi autoritet. Ceca je našla rešenje najbolje za Ražnatoviće, naime, ona smatra da bi ulogu osnivača i glavnog komandanta Srpske dobrovoljačke garde najbolje odigrao njihov kućni prijatelj Vuk Kostić.

- Miloš Biković je dobar glumac, ali mislim da ne treba da čačka u nešto što se odglumiti ne može. On je mlad, ali veoma uspešan glumac. Međutim, nije lako odglumiti takvu ličnost kakva je bio moj otac - rekao je mladi Ražnatović, pa pokrenuo ozbiljno pitanje, iako i dalje nema naznaka da će se film zaista i snimati uskoro.

Ono što je prethodilo ovakvoj reakciji jeste napeta atmosfera između Miloša i Veljka na snimanju naše trenutno najpopularnije domaće serije.

Kostić je bio počastvovan što je baš on taj koga je pevačica izdvojila, ali mu je, s druge strane, bilo glupo zbog Bikovića

RepublikaFoto: Republika.rs/ instagram.com/bikovic

- Biković i Ražnatović trebalo je da zajedno rade scene za seriju "Južni vetar", međutim, Veljko je u poslednjem momentu odlučio da na snimanje ne dođe. Iako su producenti serije u njemu videli idealnog opasnog momka koji može da dočara zatvorski život, do saradnje ipak nije došlo. Jednostavno, jedan drugom nisu legli, Biković je prilično nezgodan za saradnju, pogotovo sa amaterima, dok je Veljko vrlo ponosit i srčan i čim oseti da ga neko popreko gleda i ne poštuje ga na način na koji zahteva, reaguje. Jednostavno nije želeo da snimi te scene s Milošem i zato je odustao od uloge u seriji iako je sve to vežbao i dolazio na probna snimanja - rekao je za Svet dobro obavešten izvor.

Da ni Ceca ne želi Bikovića u ulozi Arkana, potvrdila je kada je pohvalila lik i delo Vuka Kostića.

- Vuk je moj prijatelj i mislim da bi on odlično dočarao Željkov temperament i karakter. Veoma je talentovan i sigurno bi mu legla uloga - rekla je Ceca, a Kostić je bio počastvovan što je baš on taj koga je pevačica izdvojila od svih glumaca i poželela da igra njenu najveću ljubav. Međutim, Vuk se još nije izjasnio oko odnosa Miloša i Veljka.

- Možda mu je neprijatno zbog ove situacije jer je on dugogodišnji prijatelj Cecine porodice, ali i jako dobar kolega i drug s Bikovićem. On inače gleda svoja posla, a ne krije da je u jako dobrim odnosima sa Cecom. Pa kad joj dođe na slavu, on čak i zapeva - zaključio je dobro obavešteni izvor.

Foto: youtube.com/printscreen

Reditelj "Južnog vetra": Veljka ne možete da ne primetite na sceni!

Miloš Avramović priznao je da ideja da Miloš i Veljko zajedno glume u seriji nije bila njegova, ali da je odmah prihvatio jer mu se dopala. On je istakao da je Ražnatović bio na probnom snimanju, ali da je na dan kada je trebalo da se pojavi i uradi scene javio da se razboleo i nije se pojavio.

- Veljko je na probi vežbao sa Bikovićem svoje scene i ja moram da priznam da ne možete da ga ne primetite kao pojavu. Plan je bio da otvori seriju, ali kada nam je poslao poruku da ne dolazi, morali smo da izbacimo taj lik iz serije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Gradjanin

30.05.2020 09:01

Blago nama ko nam odlucuje...

Odgovori 23 1
Tesla

30.05.2020 12:06

Ko njih pita pobogu!?

Odgovori 16 1
Goran

31.05.2020 08:51

Zar je moguće da će se snimati nešto o Arkanu. Kakva smo mi zemlja? Kada dajemo važnost svakakvim ološu.

Mima

01.06.2020 05:22

Ovoj Srbiji samo nedostaje film o Zeljuku Raznjatovicu.A ko ce da ga glumi ?Pa najbolje Veljko.Tako ce bez glorifikovanja da upozna lik u delo svog oca.