Ani Bekuti pozlilo od šoka: Mrka udario devojku, pa joj dao 100 evra!

Autor: Irena Karić

Zabava

29.05.2020

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni partner folk pevačice Ane Bekute Milutin Mrkonjić umalo se nije našao pred sudijom za prekršaje usled izazvanog udesa blažeg oblika, koji mu se dogodio prošle nedelje na Vračaru.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

U saobraćajnoj nezgodi učestvovao je bivši politički funkcioner i jedna devojka, kojoj je načinjena manja materijalna šteta na udarenom automobilu, a kako je Mrka želeo da se incident završi mirnim putem, dao joj je 100 evra da bi mogla da popravi ulubljeni deo svog automobila.

- Mrka je bio u žurbi i nije video devojku u mrtvom uglu, zakočio je čim je čuo udarac. Oboje su doživeli stres i Mrkonjić joj se izvinjavao, insistirajući da joj nadoknadi štetu. Džentlmenski se poneo prema njoj i ponudio joj novac, ali i predložio da ne zovu policiju, već da mirnim putem reše saobraćajnu nezgodu i tada joj je dao 100 evra i rekao: "Evo ti, devojčice, dosta je za popravku. Izvini, deda ne vidi dobro" - otkriva izvor za Svet i dodaje:

Milutin: Izvini, deda ne vidi dobro. Dosta je to za popravku

- Mrka je odmah pozvao Bekutu da joj ispriča šta mu se dogodilo, a Ani je pozlilo od šoka i uzela je lek da se smiri jer joj je bio povišen pritisak. Milutinu već slabi vid s obzirom na to da ima 78 godina i refleksi su mu sve sporiji, pa je zbog toga bilo neminovno da neće ukočiti na vreme. Na svu sreću, niko nije povređen, a nakon incidenta je došlo do svađe između Ane i Mrke jer ga je više puta upozoravala da mora da vodi računa, pre svega o svojoj, ali i tuđoj bezbednosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Olivera

30.05.2020 15:47

Gerentologija...Sklonite više te protuve,o ne pišite o tim sposoban...malo im je???