Nada Topčagić Fahretina učiteljica života: Učila sam Brenu da se skine gola!

Autor:

Zabava

18.10.2017

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Nada Topčagić otkriva da je ona začetnica golotinje na estradi, te da su ostale pevačice krenule njenim stopama nakon što se ona prva skinula i slikala u toplesu. Folkerka ističe da se čak i Lepa Brena svukla posle nje jer ju je upravo ona ohrabrila na taj korak, koji je bio prilično smeo za osamdesete i devedesete godine.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nada Topčagić

- Ja sam se prva skinula, prva sam na estradi imala fotke na kojima sam golišava, pa Lepa Brena posle mene. Svi su učili od mene posao. Sećam se svog prvog slikanja za TV reviju, gde sam pokazala gole grudi. U tom setu su odrađene takve fotografije koje nikada nisu išle u javnost jer su bile previše za to vreme - priseća se Topčagićka i komentariše kako današnje javne ličnosti nemaju pojma kako da se skidaju i da i one treba to od nje da uče.

- Ovo što danas rade, ma to nije ništa za ono kako sam se ja slikala. Kada bi videle te moje fotografije koje nisu objavljene, i one bi mogle da uče od mene. Bilo je pitanje da li da idu ili da budu cenzurisane, pa su neke od fotografija otišle, a neke od njih zauvek ostale neobjavljene i cenzurisane - opisuje Nada svoj prvi seksi foto-sešn, koji je bio više nego šokantan za to vreme od pre 20 godina.

RepublikaFoto: Instagram.com/lepabrenaa
Lepa Brena

Nada: Svi su učili posao od mene. Prva na estradi sam imala slike u toplesu, pa odmah posle i Brena

Pevačica nikada nije krila da nema problem da se slika gola, a isticala je i da je bila nudistkinja, i to u vreme kada je letovala sa kolegama sa estrade. Podsećamo, Srpski telegraf je prvi objavio Nadine fotografije u toplesu, na kojima se vidi kako je Brena maže šampitama po golim grudima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena

18.10.2017 18:51

sjajno sto si se skinula, jos bolje sto si to uradila prva, a najbolje sto su drugi ucili od tebe. Sto da budemo kao nacija poznati po bilo cemu drugom! Bravo pametna Nado, bravo i nama kao narodu sto nam je gologuzija elita, bas sve je za divljenje. Kaze nas narod: "cega se pametan stidi budala se ponosi!"