Srpski glumac i hrvatska glumica postali roditelji: Stefan Kapičić dobio sina!

Autor:

Zabava

28.05.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski glumac Stefan Kapičić i njegova supruga hrvatska glumica Ivana Horvat dobili su sina. Ivana se porodila u Los Anđelesu, a beba i ona se osećaju dobro.

RepublikaFoto: instagram.com/stefankapicic
Stefan sa ženom

Ivana je početkom aprila objavila niz umetničkih fotografija u poodmakloj trudnoći i tako podelila radosnu vest da sa Kapičićem očekuje prinovu.

Posle duge i medijski veoma propraćene veze sa modelom Mirandom Viđak Stefan je pokušavao da sakrije detalje o privatnom životu, pa je 2017. godine u Holivudu u tajnosti sklopio brak sa Ivanom posle trogodišnje veze, koja se takođe dugo krila.

Ivana Horvat se porodila u Los Anđelesu, gde se pre dve i po godine u tajnosti udala za Stefana

Glumački par se upoznao za vreme snimanja TV serije "Zora dubrovačka", u kojoj su oboje imali velike i zapažene uloge, a strast je planinula iznenada. Horvatova u Holivudu do sada nije ostvarila neku zapaženiju ulogu, dok je Stefan glumio u ostvarenju "Dedpul" pored čuvenog Rajana Renoldsa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miloš

28.05.2020 11:43

Stefan baš voli Hrvatice.

Petar

28.05.2020 18:04

@Miloš - Važna je ljubav.