Veljko postaje otac na Cecin rođendan: Ražnatovići kao na iglama čekaju rođenje Arkanovog naslednika!

Autor:

Zabava

28.05.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga boksera Veljka Ražnatovića Bogdana Ražnatović, sasvim izvesno, mogla bi da se porodi na rođendan svoje svekrve balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović.

RepublikaFoto: instagram.com/aceisb4ck/ST/Vladimir Lukić

Za pevačicu ne bi bilo veće sreće nego da se njen prvi unuk, kojeg jedva čeka ne samo ona nego kompletna porodica Ražnatović, kao i Bogdana Rodić, rodi na njen 47. rođendan 14. juna. Budući otac Veljko bi takođe voleo da se to dogodi i da njegov prvenac, kojem će dati očevo ime Željko, narednih godina slavi rođendan sa njegovom majkom, kojoj je neizmerno zahvalan za sve što mu je omogućila u životu i uvek bila njegova najveća podrška.

Bogdani je termin za porođaj četiri dana pre Cecinog rođendana, ali je čest slučaj da trudnice prebace taj određeni datum. Izvor Srpskog telegrafa iz porodice bračnog para Ražnatović otkriva da će Bogdana, ukoliko se ne porodi do 10. juna prirodnim putem, otići na carski rez 14. juna jer joj je stalo da usreći svekrvu i supruga.

Svima je najviše stalo da porođaj protekne u najboljem redu, te se Cecinoj snajki ugađa u svemu od prvog dana trudnoće

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić

- Bogdani se odužilo i jedva čeka da ugleda sina Željka. Pomalo se plaši porođaja, ali ne pridaje važnost tome, već razmišlja kako će sa Veljkom, kojeg neizmerno voli, uskoro imati i dete, što će ih još čvršće vezati. Bogdana veruje svom ginekologu i uspostavila je s njim lep, prijateljski odnos, tako da je i njemu poznato da bi ona volela da se porodi na Cecin rođendan. Ukoliko se prirodnim putem Bogdana ne porodi do Cecinog rođendana, onda će tog dana da je porode carskim rezom. Ipak, ono što ističu svi iz Bogdanine porodice jeste da je svima, pre svega, stalo da njen porođaj protekne u najboljem redu, tako da se ne stvara nikakav pritisak na nju, već joj svi ugađaju u svemu što poželi. Bogdana ni u jednom trenutku nije bila razmažena trudnica, a mogla je da bude jer je, kao najmlađa, miljenica sestara i roditelja, kao i Cecina - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Isti izvor kaže da se za Željka još ne kupuje ništa zbog sujeverja da unapred, pre rođenja bebe, ne valja kupovati za nju, iako je Bogdana izrazila želju za razne stvari koje će joj trebati za bebu. Njeni najmiliji su zapamtili šta je rekla da želi, pa će joj obezbediti sve do poslednje stvari čim Željko dođe na svet i pre nego što sa mamom stigne u vilu kod Cece.

Foto: ST/N. MANDIĆ

Bogdana sve odluke prepušta Ceci

Pre petnaestak dana pojavila se informacija da će Bogdana da se porodi u porodilištu Narodni front u Beogradu i da će boraviti u apartmanu u kom je ležala i njena svekrva Ceca Ražnatović kada je na svet donela decu Veljka i Anastasiju.

Međutim, Ražnatovići ovih dana dodatno razmatraju mogućnost da se Veljkov sin rodi u privatnom beogradskom porodilištu zbog dodatnih benefita koje pruža tamošnja organizacija. Ono što je bitno, Bogdana sluša sve Cecine savete i o svemu je pita jer joj bezrezervno veruje, a na to su ponosni i njeni roditelji Bogdan i Danijela.

Podsećanja radi, Željko Ražnatović Arkan je renovirao porodilište kad je trebalo da se rodi Veljko i od tada apartman u kojem je Ceca ležala prvo sa Veljkom, a potom i sa Anastasijom, tamošnji sestre i lekari zovu Cecin apartman.

Foto: e-stock agency

Rodići u Titelu spremaju sobu za Željka

Bogdanini roditelji i sestre uzbuđeno čekaju Željkov dolazak na svet, a čim se rodi, imaće raskošnu sobu u njihovom domu. Buduća ponosna baka Danijela već merka nameštaj za opremanje sobe za dečake i rešila je da unuku spremi bajkoviti kutak.

- Bogdana se udala jako mlada i roditelji i starije sestre su teško podneli njen odlazak iz doma. Međutim, presrećni su što imaju mogućnosti da i u Titelu naprave idilu za zeta Veljka i Bogdanu, te se rođenju unuka neizmerno raduju. Za Željka će da kupe bukvalno sve, od najkrupnije stvari do najmanje sitnice, tako da Ražnatovići bez ijedne stvarčice iz Beograda mogu da dođu u Titel. Daca je ushićena ne mogu da vam opišem koliko, kao i Bogdan, a sestre Bojana i Nataša se tope od sreće što će da dobiju sestrića - otkriva rođaka Cecine snajke.

Foto: instagram.com/veljkoraznatovic/Privatna arhiva

Veljko će biti uz Bogdanu, kao što je Arkan bio uz Cecu

Zanimljivo je da je Arkan prisustvovao rođenju oba deteta, što je tih godina bila prava retkost u našoj zemlji, a Veljkova želja je da i on bude uz svoju voljenu ženu kad se bude porađala.

Ceca je jednom prilikom ispričala i da joj je veoma značila Arkanova podrška u porođajnoj sali.

- Po prirodi nisam paničar, ali priznajem, plašila sam se. Pošto je moj suprug bio oba puta prisutan na porođaju, molila sam ga da ne krene dok ne budem potpuno u anesteziji. Dok sam ležala na stolu, rekla sam mu: "Ti mene samo dobro prodrmaj da vidiš jesam li zaista zaspala" - rekla je pevačica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
BgBoy

28.05.2020 06:16

Znači neukusni, malogradjanski momenti onih koji dalje od sela nisu se pomakli...