Rešio da je dotuče totalno! Nakon raskida sa Milicom Todorovič, Petar Strugar se uselio u kuću poznate glumice!

Autor: Kurir

Zabava

26.05.2020

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Strugar totalno je promenio život nakon raskida sa pevačicom Milicom Todorović.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Milica Todorović

 Glumac i pevačica okončali su vezu početkom marta, a on se tokom vanrednog stanja iselio iz njenog stana na Novom Beogradu i uselio u kuću njegove koleginice Ivane Žigon na Senjaku.

U toj kući je do smrti živela njena majka, takođe glumica Jelena Žigon, koja je preminula 11. aprila 2018. godine. Od tada je kuća bila prazna, niko u njoj nije živeo. Petru su prijatelji rekli da se ta vila izdaje i on je odlučio da zakupi celu kuću u kojoj od nedavno i živi sa svojim psom.

Ova kuća deluje veoma zapušteno i kao da niko ne živi u njoj godinama.

Fasada je u lošem stanju i vidi se da godinama nije rađeno na izgledu nekretnine. Na ulazu se nalazi veliki zid na kojem je izrasla mahovina, dok je na plafonu buđ. Glumcu to, po svemu sudeći, ne smeta niti, ima nameru da je renovira.

- Petar od skoro živi u kući Žigona. Pas mu se pre jedno dve nedelje izgubio u našem kraju, pa smo tako i saznali da je on naš novi komšija. Mislim da iznajmljuje ovu kuću, da je nije kupio. Kako sam čuo, uglavnom tu samo prespava jer vreme provodi na ergeli s konjima. Ode rano ujutru i vrati se baš kasno uveče. Ivana živi negde van Beograda - kaže novi Petrov komšija. 

Inače, porodica Žigon je dugo živela u ovoj kući, koju je Jelena nasledila od svojih roditelja. Tu se uselila nakon što je sa suprugom, glumačkom legendom Stevom Žigonom došla iz Ljubljane.

Tu su odrasla njihova deca Ivana i Nikola. Dok je glumica bila živa, njen dom je u nekoliko navrata bio meta lopovima. Kuća ima oko 250 kvadrata, na dva nivoa je, ima veliku terasu na spratu i dvorište. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading