(FOTO 18+) Zajahala ga! Isplivale eksplicitne slike atraktivne pevačice: Volkov slikao Afriku za vreme se*sa, njena gu*a seva u ogledalu na plafonu!

Autor:

Zabava

26.05.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala fotka fudbalera Vladimira Volkova i pevačice Sandre Afrike na kojoj je ona polugola u ljubavnom zanosu.

RepublikaFoto: instagram.com
Sandra Afrika i Vladimir Volkov

Njih dvoje su otpočeli vezu pre tri godine, kada je ona otkačila dugogodišnjeg verenika i predala se velikom zavodniku koji je već bio poznat po tome što obožava cice sa javne scene.

Afrika je očigledno popustila pod šarmom zgodnog Volkova i tokom jednog ljubavnog zanosa dopustila mu je da slika njenu golu zadnjicu, ali se sigurno tada nije nadala da će ta fotografija dospeti u javnost.

Foto: Privatna arhiva
Volkov i Afrika u akciji

- Ona mu je verovala, bila je opuštena pred njim kao ni pred kim do sada. Sve se desilo na moru pre nekoliko godina. Ležali su u "Luka" apartmanu, koji je imao ogledalo na plafonu. Nakon seksa Sandra je ležala gola na Volkovu. On nije odoleo da uslika najbolju i natraženiju guzu u regionu. Da zlo bude veće, fotku Sandrine zadnjice slao je drugarima fudbalerima da se pohvali. Sandra to nije znala. Poludeće kada bude videla da je bivši izdao na takav način - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak fudbaleru.

Volkov: Sliku ne bih pustio u javnost, prvenstveno iz ljudskih razloga, a onda i iz poštovanja prema Sandri

Fotka već neko vreme kruži po telefonima i svi se hvale kako imaju golu guzu Sandre Afrike, ali bilo je onih koji su komentarisali da ona ništa manje ne pokazuje u svojim spotovima.
Kako bismo proverili pozadinu priče, kontaktirali smo sa Vladimirom Volkovim, koji je na naše pitanje da li je na spornoj slici on i da li su tokom njihove veze praktikovali da se zajedno fotografišu i snimaju, odgovorio:

- Ne znam o kojoj se fotografiji radi. I da imam nešto slično, nikada je ne bih pustio jer je to katastrofa, prvenstveno iz ljudskih razloga, a onda i iz poštovanja prema Sandri - rekao je popularni fudbaler, dok Sandra Afrika nije odgovarala na naše pozive do zaključenja ovog broja.

Volkov varao Afriku!


Pevačica Sandra Afrika izjavila je da ju je Vladimir Volkov varao. Njihova veza je pukla zbog njegovog šaranja i varanja.
- Vladimir i ja nismo zajedno. I ranije smo se stalno svađali i mirili, ali ovoga puta je definitivno kraj - ispričala je Sandra i objasnila:
- Jako me je razočarao. Ponaša se kao da ima 15, a ne 33 godine. Umesto da razmišlja zrelije, on se ponaša kao klinac. Umesto da se mnome oženi, on me vara.

Foto: Promo foto

Muvao njenu suparnicu Seksi Sandru


Vladimir Volkov muvao je pevačicu Seksi Sandru Valterović putem poruke i želeo je da izađu na piće.
Tek što je raskinuo sa Afrikom, fudbaler je odmah krenuo da traži njenu zamenu, ali i neku putem koje bi joj se osvetio. Njena suparnica sa estrade Seksi Sandra bila je idealna za to. Volkov ju je obasipao porukama. Slao joj je lascivne poruke, nudio joj avione i kamione. Došlo je do jednog susreta, ali oni nisu nastavili da se viđaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading