(FOTO) Indira Radić napumpala usne u šestoj deceniji, ne može da priča!

Autor:

Zabava

25.05.2020

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Indira Radić podvrgla sa povećanju usana, a sve je snimala i postavila na Instagram.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Indira Radić

Mnogi bi rekli da ovoj pevačici, koja je vlasnica mnogobrojnih hitova više ništa nije potrebno da bi opstala na estradi i da ne mora da se takmiči sa mladim koleginicama, ali ona izgleda ne misli tako. 

Naime, Indira je danas otišla u jednu privatnu kliniku da poveća svoje usne. Ona je na instagram postavila video na kome su joj usne namazene anestetikom, a preko njih je celofan kako je zahvat uvećanja koji sledi nakon što anestezije deluje ne bi boleo. Kako nije mogla da govori od svega što je namazala na usta, njena dotkorka je objasnila o čemu se radi.

Foto: instagram.com/indiraradicofficial
Indira Radić

- Stavili smo lokalnu anesteziju na usne da bi tretman povećanja i korekciju usana bio bezbolan - rekla je doktorka, a onda je Indira dodala.

- Posle ovoga ću imati pupoljak usne - objasnila je ona zbog čega se nalazi na korekciji i kako će njene usne izgledati posle korekcije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading