„Karijera je bila lepa, kratka, ali slatka“: Sin Lepe Brene više ne želi da bude pevač, a evo i zašto!

Autor: Blic

Zabava

25.05.2020

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Živojinović privukao je mnogo pažnje otkad je na javnu scenu iskoračio kao pevač, ali njegovi planovi su se promenili, pa je objavio da napušta muziku.

RepublikaFoto: eStock
Stefan Živojinović

Stariji sin Lepe Brene Stefan Živojinović ne tako davno krenuo je stopama svoje majke i latio se mikrofona.

Publiku je oduševio, karijera je krenula uzlaznom putanjom, a Stefan je sada odlučio da se povučesa s estradne scene i iz javnog života.

– Doneo sam odluku i smatram da je prava. Neke druge poslovne ambicije su me pkrenule, nešto što bih voleo da radim, ali otom potom, to ću podeliti u nekom kasnijem periodu. Mnogo volim pevanje i smatram da smo to veoma lepo radili i uvek smo davali 200 posto sebe, ali došao je i taj period u glavi, samo sam rešio da treba da se bavim nekim drugim stvarima. Karijera je bila lepa, kratka, ali slatka – rekao je mladi Živojinović.

Stefan je dodao i da bi voleo potpuno da se povuče iz javnog života, kao i da ga u svim odlukama porodica apsolutno podržava.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

26.05.2020 03:42

da nisi fahretin za tebe se nikada ne bi ni culo zalutao si na estradu