Radanović odlepio na vreli ples: Sloba snimao Nataliju kako vrcka oko stola!

Autor:

Zabava

25.05.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih dvoje su proteklog vikenda zajedno bili angažovani da pevaju na jednom privatnom veselju Novoj Pazovi, koje je bilo opuštenog tipa.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba Radanović

Sloba Radanović odlepio je na vreli ples Natalija Ibraimov, lepše polovine grupe Trik FX, pa je sve vreme snimao telefonom, ne skidajući osmeh sa lica.

Natalija je bila specijalna gošća koja je pozvana da zapali atmosferu i dovede je do usijanja vrcavim pesmama. Kada je izletela pred goste pevajući "Hitna pomoć", nastao je opšti haos. Ona je vrckala utegnuta u usku majicu i uzane pantalone. Kako je bila blizu Radanovićevog stola, on nije mogao, a da ne pokaže oduševljenje. Zgrabio je telefon i počeo je da snima Natalijin vreli ples.

 Kada je videla da je Sloba snima, Natalija se nagela ka njemu i pozirala samo za njegov snimak

- Ona je vrckala ispred njegovog stola, a on se sve vreme bezobrazno smeškao i snimao je telefonom. Čak mislim da je nešto šaputao prijateljima i komentarisao je kako je dobra riba. Kada je videla da je Sloba snima, Natalija se nagela ka njemu i pozirala samo za njegov snimak - kaže izvor koji se našao na licu mesta.

Da je Sloba odlepio za vrelim plesom starije koleginice, svedoče i snimci nastali na veselju, ali i slike koje su slikali gosti veselja.
Foto: youtube.com

Natalija: Sloba je naivan kao telence


Natalija Ibraimov je svojevremeno komentarisala Slobu Radanovića i tada je istakla da je sladak, ali naivan.
- Sloba je naivan kao neko telence. Velika je dobrica i veoma je lep momak. Luna je mnogo propatila zbog njega, ali sama je kriva zbog toga. On je maksimalno bio fer prema njoj - rekla je Natalija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading