(FOTO) Estrada u teškom šoku! Dečko naše pevačice sinoć izvršio samoubistvo pred njom u stanu!

Autor: Telegraf

Zabava

23.05.2020

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je bila u stanu kad je bivši fudbaler izvršio samoubistvo

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP

Srbiju je šokirala vest da je nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije i fudbaler Anderdlehta, Partizana, Vojvodine i mnogih drugih klubova Miljan Mrdaković izvršio samoubistvo.

Kako Telegraf.rs saznaje, s njim u stanu bila je njegova višemesečna devojka, pevačica Ivana Stanić, koja je pozvala policiju. Tragedija se desila u 22 časa prethodne noći, u stanu koji je prvobitno ona rentirala, a u koji se Mrdaković uselio, i tu su neko vreme živeli zajedno.

Kako priča naš izvor, bili su ludo zaljubljeni jedno u drugo i naglašava da je motiv samoubistva verovatno nisu bili njihovi interni problemi. Ivana je inače iz Loznice, i prema rečima našeg sagovnika reč je o izuzetno pozitivnoj i vrednoj osobi.

Da su se Ivana i Miljan voleli, svedoče i objave Stanićeve na Instagramu. Naime, pevačica je u aprilu i maju ove godine objavilja dve slike sa Mrdakovićem.

Prvu iz Niša, gde su pozirali zagrljeni.

- Ljubavko - napisala je Ivana i objavila emotikon srca.

Nekoliko dana kasnije, 2. maja, Ivana i Miljan pozirali su zagrljeni.

Inače, o privatnom životu Miljana Mrdakovića malo se zna. Svog sina Uroša, koji je inače kadet fudbalskog kluba Radnički Niš, je obožavao i često ga je vodio na utakmice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?❤️

A post shared by ? Ivana Stanic ? (@iamivanastanic) on May 2, 2020 at 2:50am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading