Krvav događaj u Užicu: Ana Stanić hitno hospitalizovana, pevačica pogođena flašom u glavu!

Autor: Alo

Zabava

22.05.2020

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javne ličnosti neretko imaju svoje rituale pred koncerte, predstave i utakmice, a imaju i "srećne predmete" koje nose sa sobom - ili na sebi - pred važne događaje.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Ana Stanić

Međutim, od svega do sada poznatog, što poznati nose za sreću, Ana Stanić definitivno je najzanimljivija, pošto je svojevremeno priznala da već 20 godina na nastupima nosi isti donji veš.

Dugogodišnja karijera šarmantne pevačice bila je ispunjena brojnim situacijama, a nedavno se pronela vest o njenom razvodu koju je pevačica oštro demantovala. Među negativne situacije koje je Stanićeva preživela ubraja se i incident na koncertu u Užicu, davne 2007. godine, kada joj njena veš-amajlija nije pomogla.

Na javnom dočeku Nove godine, tokom svog koncerta na glavnom užičkog trgu, pevačica Ana Stanić pogođena je u glavu, najverovatnije, manjom pivskom flašom. Nekoliko minuta pred ponoć, pred sam kraj koncerta, neko iz publike je Stanićku pogodio pivskom flašom od 0,33 litra i zadao joj lakše povrede, nakon čega je ona prekinula koncert.

RepublikaFoto: youtube.com/TV Prva
Ana Stanić

- Ana Stanić je zadobila povredu glave, odnosno rasekotinu na čelu, koja je sanirana sa tri kopče, nakon čega je otpuštena iz bolnice - rekla je tada Danijela Vasiljević, PR užičkog Zdravstvenog centra.

Izražavajući žaljenje zbog ovog događaja, Branko Popović, užički reditelj, koji je bio zadužen za organizaciju programa javnog dočeka, naveo je da je Stanićka bila sjajno raspoložena i da je doprinela odličnoj atmosferi na koncertu, kojem je prisustvovalo nekoliko hiljada Užičana, ali da su slavlje pokvarili pijani i necivilizovani pojedinci.

- Sve se dogodilo veoma brzo i pri kraju koncerta. Ipak pouzdano ne znamo šta se dogodilo, jer su svetla bila prigušena, ali se sumnja da je Ana pogođena manjom pivskom flašom. Sve je prijavljeno policiji i oni su pokrenuli istragu - rekao je Popović, i dodao da se takvo nešto u Užicu nikada nije desilo.

Danas, više od 13 godina nakon nezgode, Ana Stanić sigurno korača stazama estradnog neba, a mora se i priznati da izgleda nikada bolje.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Ana Stanić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading