Potpuno rasulo u porodici Živojinović: Posle frke zbog Gabrijele, Stefan odbio Brenin poklon za rođendan!

Autor: informer

Zabava

22.05.2020

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena kupila je sinu Stefanu Živojinoviću automobil od 130.000 evra. Pevačica je nasledniku za 28. rođendan poklonila "porše panameru".

RepublikaFoto: Instagram.com/lepabrenaa
Brena i Stefan

- Brena je Stefanu kupila automobil odmah nakon ukidanja vanrednog stanja. Planirala je da mu ključeve od auta pokloni baš na njegov rođendan, ali nije izdržala! Pre nedelju dana je parkirala auto u dvorištu vile na Bežaniskoj kosi i pozvala na ručak sina, koji živi u svom stanu na Voždovcu - priča izvor blizak pevačici i dodaje:

- Tog dana kod Brene se okupila cela porodica, pored Bobe i Viktora sa devojkom Sandrom, tu je bio i Filip sa suprugom Aleksandrom i sinom i svi su čekali Stefanov dolazak. Iako su očekivali da će skakati od sreće, on je bio potpuno ravnodušan prema poklonu. 

Izvor blizak Živojinovićima objašnjava da se Stefan trudi da u javnosti ne bude predstavljen kao mamin i tatin sin i da zato ne voli da mu roditelji kupuju skupe stvari.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/stefanzivojinovic

- Stefan nikada nije želeo da zavisi od Brene i Bobe, čak je i stan kupio na kredit. Rekao mi je da nije trebalo da mu poklone tako skupa kola, jer neće da ga neko proziva da mu mama i tata kupuju sve. Braća Viktor i Filip su ga jedva ubedila da prihvati poklon - priča izvor. 

Kako otkriva izvor, Živojinovići imaju veliki vozni park.

- U dvorištu imaju šest automobila i svi članovi porodice mogu da voze koji god auto požele. Međutim, ovaj "porše" namenjen je samo Stefanu. On je do sada najčešće vozio džip "rendž rover" star osam godina, a Brena je želela da ga obraduje novijim kolima. Stefan je predložio da i novi auto bude deo porodičnog voznog parka, ali Brena mu je objasnila da su to samo njegova kola i da sa njima može da radi šta god poželi - završava izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading