Ćerku Katju nije video pet meseci! Lazukić ne mari za dete, a ne plaća ni izdržavanje: Luka duguje Nataši 325.000 za alimentaciju!

Autor:

Zabava

22.05.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop zvezda Nataša Bekvalac iz trećeg braka sa Lukom Lazukićem ima ćerku Katju, a Lazukić je nije video već pet meseci. Kako Srpski telegraf saznaje, Luka je ćerku poslednji put video u januaru 2020. godine iako po odluci suda ima mogućnost da svaki drugi vikend u mesecu provede sa njom. Takođe, Natin bivši nije platio nijednu alimentaciju za ćerku Katju, te u ovom trenutku duguje 325.000 dinara.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Luka i Nataša

Nakon što je Luka 13. aprila 2018. godine pretukao Natašu Bekvalac u njenom stanu na Dedinju, ona ga je tužila za nasilje u porodici, pokrenula brakorazvodnu parnicu i tužila ga za alimentaciju. Lazukić je mesecima viđao ćerku u kontrolisanim uslovima zbog nasilja koje je načinio u porodici, te ju je Nataša vodila u Centar za socijalni rad redovno.

Po navodima izvora, nakon što je u novembru 2019. presudom odlučeno da je u obavezi da isplati svu zaostalu alimentaciju od aprila 2018, kao i da nastavi da plaća alimentaciju na mesečnom nivou u iznosu od 13.000 dinara, Lazukić je još jednom video dete u januaru 2020. i prestao je svat kad treba odvodila Katju u Centar za socijalni rad kako bi Luka mogao da je viđa, ona nikada nije želela da uskrati njemu pravo da viđa dete. On se tada žalio da je strašno što tako malo viđa ćerku, ali je to sve gluma. Sada kada može da viđa dete svakog drugog vikenda on nijednom nije ni pozvao da traži dete, a kamoli da je odvede kod sebe da malo vremena provede s tatom - navodi izvor i objašnjava da ni pandemija KOVID-19 nije opravdanje za njegovo ponašanje.

Nataša mu ne uskraćuje viđanje sa detetom, ali i ne forsira pošto on ne pita za dete, kaže izvor

- Poslednji put dete je video u januaru. Vanredno stanje počelo je tek tri meseca kasnije, a i, s obzirom na to da mu je trenutna partnerka Slađana Ivanišević u drugom stanju, on se pridržavao svih pravila izolacije i zaštitnih mera. Uostalom, koliko očeva je viđalo decu i tokom pandemije uz dogovor sa bivšom partnerkom. Jednostavno, njega izgleda ćerka ne interesuje pošto sada čeka treće dete. I ono koje ima iz prvog braka retko viđa - navodi izvor.

RepublikaFoto: e-stock

- Nataša ima svoj mir sa malom Katjom i ne forsira uopšte nikakvo viđanje. Ona neće da uskrati Katji pravo da ima oca, ali, s obzirom na to da on sam nije prisutan u životu svoje ćerke i ne interesuje se za to, ona tu nema šta da učini. Međutim, izgleda da je još jedan razlog što ga nema to što ne plaća alimentaciju za dete uopšte - objašnjava izvor i kaže da Lazukić već duguje pozamašnu sumu za alimentaciju.

- Nata sama brine o detetu i, bogu hvala, zarađuje, tako da ne očekuje ništa, ali, s obzirom na to da mu je sud naložio da plaća alimentaciju u iznosu od 13.000 dinara i da je više od dve godine nije platio, iznos koji sada duguje je 325.000 dinara. Kad ne brine o detetu nimalo, mogao je bar tu dužnost da ispuni, ali očito nema nameru da to učini. Da li će ga Nataša tužiti za neplaćanje alimentacije, ne znam - zaključio je izvor.

Foto: Promo foto

Nata: Ne treba mi ništa od Luke

Povodom činjenice da je njen bivši suprug dobio tri godine uslovne kazne, pevačica je istakla da "nije ni zadovoljna ni srećna niti likuje" nego da joj je samo bitno da je "bitka za njenu decu završena". Kada je reč o alimentaciji od 13.000 dinara, koju je Luka dužan da plaća za Katju, Nataša je kratko istakla:

- Ne treba mi ništa, to sam rekla i na sudu. Najvažnije mi je da deca imaju dobar odnos sa očevima. Hana ga ima, a nadam se da će i Katja - rekla je prošle godine Nataša.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Natašom kako bismo proverili ove navode, ali njen PR do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive i poruke. Lazukić je bio nedostupan na broj poznat redakciji.

Podsetimo, pevačica je u septembru 2017. godine treći put izgovorila sudbonosno da da bi u februaru naredne godine ona i Luka Lazukić dobili ćerkicu Katju. Ipak, bračna sreća nije bila dugog veka, te je nakon porodičnog nasilja u aprilu 2018. godine Nataša pokrenula brakorazvodnu parnicu, koja je zakonski zaključena u oktobru 2019. Nakon toga Bekvalčeva je progovorila o paklu koji je preživela.

- Probleme, koji su bili veliki, gurala sam pod tepih. Nažalost, to je kulminiralo 40 dana nakon što se Katja rodila. Strašno psihičko i emotivno izrabljivanje! Kao i svaka žrtva nasilja, izgubila sam samopouzdanje. On me nije udario, već me je pretukao! Za mene je od udaraca bio gori sudski proces jer sam se u sudnici osećala kao da je situacija obrnuta. Pitali su me: "Da li mislite da je u redu što ste naglo probudili muža". Pokušavali su da me naprave krivom, a ja sam počela da mislim da možda i jesam. Srećom, prepoznala sam zamku i dobila snagu da se borim za sebe i decu - rekla je pevačica nakon okončanja brakorazvodne parnice.

Foto: instagram.com/sladjanaivanisevic

Slađa objavila prvu fotografiju sa Lukom

Luka Lazukić sa plesačicom Slađanom Ivanišević iz Novog Sada očekuje dete, a iako Slađa ne objavljuje fotografije na kojima se vidi stomak, odlučila je pre dva dana da prvi put objavi zajedničku fotografiju sa Lukom. Napisala je "Jedva čekamo", te pretpostavljamo da se to odnosi na činjenicu da očekuju prinovu u porodici. Fotografija je nastala ranije, na zajedničkom putovanju Slađe i Luke.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading