(FOTO) Zaljubljen sam u vas 20 godina, mislio sam da će prestati sa godinama, ali.. Danici Maksimović anoniman čovek izjavio ljubav pred milionima!

Autor:

Zabava

20.05.2020

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Danica Maksimović blista u sedmoj deceniji, te fanove na društvenim mrežama često obraduje svojim fotografijama, a jedna je izazvala posebnu pažnju.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Danica Maksimović

Naime, Danica je postavila na svom Instagram profilu fotografiju sa Zlatibora na kojoj izazovno pozira dok leži na krevetu i čita knjigu.

U prvi plan je istakla gole noge, ali i ramena gola se naziru.

- Životna mudrost sastoji se u otklanjanju nebitnog - napisala je glumica, a onda je usledila lavina komentara: "Prelepa si", "divna"... a jedan je privukao posebnu pažnju:

- Moram da vas otpratim...zaljubljen sam u vas jedno 20 godina..mislio sam da će prestati sa godinama koje idu, ali vi ste sve lepši I lepši... - napisao je jedan pratilac.

Nema sumnje da se mnogim muškarcima dopala njena fotografija, te ne čude i komentari, baš kao i lajkovi koji se u velikom broju nalaze ispod fotografije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading