U gadnom problemu! Moja beba pati: Sandra Obradović kumi i moli da joj vrate sina, suza suzu stiže!

Autor:

Zabava

17.05.2020

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Obradović prošle subote optužila je nevenčanog partnera V.B sa kojim ima sedmomesečnog sina za nasilje. Ona je rekla da ju je on pretukao i da je sa strašnim povredama završila u Urgentnom centru, dok je Vladimir to demantovao i rekao kako manekenka ima problem sa alkoholom. Njihov sin od sedam meseci trenutno se nalazi kod oca, a Sandra ga još nije videla.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Sandra Obradović

- Ne znam da li je gospodin Vladimir doktor da daje dijagoze. Ne mogu da vidim svoju bebu. Od ponedeljka idem po socijalnim službama i govore mi da ne mogu da vidim svoju bebu, što je van svake pameti. Ja sam išla u dom u Zvezdari gde mi je rečeno da on nema nijedan papir o njemu, a moja beba plače - govorila je kroz suze Obradovićeva za Vikedn premijeru, sve vreme držeći bebinu cuclu u ruci.  

- Najviše me boli što moja beba pati, i beba mora da bude uz majku, hoću da mi se vrati moja beba. Pored zdave mame njega čuva bebisiterka - rekla je kroz suze Sandra, kojoj nije jasno kako je beba kod njega, navodeći da je V. B. nasilnik. 

Foto: printscreen/RTVPink

Podsetimo, njen nekadašnji partner rešio je da traži potpuno starateljstvo nad njihovom bebom. On smatra da se učesnica prve sezone rijalitija „Farma“ neodgovorno ponaša prema detetu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading