(FOTO) On je naš najbolji frajer na estradi i bio je ludo zaljubljen u Aleksandru Prijović: Nećete verovati o kome se radi!

Autor:

Zabava

17.05.2020

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubomir Perućica godinama važi za jednog od najboljih frajera među muškim zvezda "Granda". Na njegov šarm pale su mnoge, pa i pevačica Aleksandra Prijović, sa kojom se zabavljao pre nego što se udala za Filipa Živojinovića, sina bivšeg tenisera Bobe Živojinovića.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Aleksandra Prijović

Nakon raskida sa Aleksandrom Ljubomir je bio u nekoliko kraćih veza, onda se 2018. godine skrasio kraj atraktivne voditeljke Katarine Kolozeus.  Ljuba je u oktobru 2018. godine Katarinu zaprosio na njen rođendan, a venčali su se i napravili veliku svadbu godinu dana kasnije.

- Nije baš svađa, samo se nismo složili. Popustio je on, nije imao izbora - rekla je Katarina medjima, a onda se Perućica nadovezao:

- Da, nisam imao izbora. Ja bih voleo da je ona uzela moje prezime, a svoje sklonila, a ona želela da zadrži svoje prezime i da doda moje, tu se jedino nismo složili.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Ljuba i Katarina

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading