Ne zna šta će od para: Goran Bregović gradi velelepnu vilu od milion evra, osmislio sam svaki detalj!

Autor: Blic

Zabava

17.05.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar Goran Bregović zasigurno je na estradi jedan od vlasnika najbrojnijih vila na Senjaku, jer do sada poseduje više od šest kuća u ovom poznatom beogradskom naselju.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Goran Bregović

Bregović je navodno sagradio velelepnu kuću čija je vrednost oko milion evra. Naime, on je prvo otkupio plac na kojem je bila stara kuća, a onda je do detaljima sa arhitektama napravio plan kako želi da izgleda njegov porodični dom na tom mestu.

- Mesecima je Brega razmišljao šta će izgraditi na placu koji je poprilično veliki. Prva zamisao mu je bila da izgradi hotel i uplovi u novi biznis, koji bi bio popularan u ovom delu prestonice. Međutim, stanari okolnih kuća su se pobunili zbog te ideje, te je odustao od toga. Onda je razmišljao da napravi prostor za restoran, međutim, ponovo je naišao na negiranja komšija. Na kraju je rešio da izgradi vilu koju će najverovatnije kada bude bila završena izdavati, kao što to čini već sa brojnim kućama koje poseduje - otkriva izvor blizak muzičaru i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/Al Jazeera Balkans

- Kada je odlučio šta želi da gradi, počeo je sa arhitektama da pravi plan kako će kuća da izgleda. Nije želeo da prepusti ništa slučaju, te je želeo svakom detalju da posveti veliku pažnju i da bude uključen u čitav projekat. Kreativnosti mu ne manjka, te uvek zna šta želi pa dizajnerima i arhitektama sugeriše tokom izgradnje kako bi prostor izgledao nesvakidašnje. Kako su svi radovi završeni, poslednjih nedelja traži nameštaj i sve ono što je potrebno da se ispuni enterijer u kući, koja uopšte nije mala. Ako sve ide po planu, trebalo bi da se početkom leta useli - objašnjava izvor blizak Bregoviću.

Tragom ove priče u katastarskim knjigama proveno je da li je plac zaista u vlasništvu poznatog muzičara, te se saznaje da je odnedavno upravo Goran Bregović vlasnik parcele na kojoj se nalazi kuća od 200 metara kvadratnih, kao i da je to njegova privatna svojina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading