Htela je decu sa njim: Marina Visković je posle 10 godina raskinula veridbu, a sada se zbog ove stvari gorko kaje!

Autor:

Zabava

15.05.2020

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je sada spremna za nove radne pobede, a o novim ljubavima trenutno ne razmišlja.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Marina Visković

Posle izolacije koja je trajala oko dva meseca, pevačica Marina Visković izašla je iz svog porodičnog doma. Sada je Marina spremna za realizaciju novog singla, kao i za nove radne pobede. Već sledeće nedelje, ako sve bude po planu, Marina će započeti snimanje spota.

- Bila sam se ulenjila, ali ne svojom voljom, takva je bila situacija. Stvarno mi je nedostajalo da radim. Ja nisam tip koji može da sedi i leži kod kuće - rekla je Marina Visković.

Marina je rekla i da je zakasnila sa svojom modnom letnjom kolekcijom, zbog toga što nije mogla da pokrene prozivodnju tokom koronavirusa. Novinare emisije "Ekskluzivno" zanimalo je i da li je Marinin odnos sa bivšim verenikom Mirkom Vukovićem, prerastao u prijateljski, posle čega je ona otkrila da joj je žao što bivšem partneru nije rodila dete.

RepublikaFoto: printscreen/instagram

Što se tiče odnosa sa mojim bivši partnerom, ne bih pričala o tome, jer je prošlo dosta vremena. Kada se ljudi razdvoje, potrebno je neko vreme da se stvari stišaju i dođu na svoje mesto. U njemu uvek mogu da imam prijatelja, kao i on u meni. Što se tiče dece, ja sam stvarno neko ko obožava decu. Mislim da ću biti divna majka. Volela bih da se to desilo, ali se nije desilo. Sada se bavim malo sobom i ne razmišljam - govorila je pevačica.

Ceo razgovor sa Marinom Visković pogledajte u video-prilogu ispod.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading