EKSKLUZIVNO! Policija saslušavala Severinu dva sata zbog pretnji direktorki škole njenog sina!

Autor: jutarnji.hr/republika

Zabava

15.05.2020

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo dva sata provela je u petak Severina Kojić u VII. policijskoj stanici Trešnjevka na ispitivanju zbog prijave direktorke OŠ "Matija Gubec" Ljiljane Klinger da joj je pretila 10. marta ove godine. Iz stanice je izašla oko 12.30 sati.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Severina sa malim Aleksandrom

- Postupak je tajni, potpisali smo izjavu o tajnosti i ne mogu vam ništa više reći - rekao je advokat Matić, a isto je ponovila i Severina Kojić, koja je bila prilično iznenađena kad je ugledala novinare pred policijskom stanicom uoči početka ispitivanja.

Ljiljana Klinger direktorka škole koju pohađa zajednički sin Severine Kojić i Milana Popovića. Događaj koji je Klinger shvatila kao pretnju navodno se dogodio 10. marta, kad je Severina sa suprugom Igorom Kojićem oko 15 sati došla po sina u školu. Igoru Kojiću nisu dozvolili da preuzme dečaka, a Severina je navodno rekla učiteljima da joj poruče da to što rade nije u redu, da će se videti na sudu te da je ona sledeća.

Upravo ovo poslednje je kod Ljiljane Klinger izazvalo osećaj straha i nesigurnosti pa je odlučila Severinu prijaviti policiji zbog pretnje.

RepublikaFoto: Ilija Vukotić/Printscreen

Međutim, ona je tog dana došla u školu s novinama u kojima je bio objavljen članak vezan za Milana Popovića. Severina ni u jednom trenutku nije spomenula bilo koju reč koja bi se mogla tumačiti kao ispravna pretnja direktorki škole koju pohađa njen sin.

No, nije nepoznato da ju je već pre prozivala po medijima zbog postupanja prema detetu te je javno iznosila svoje primedbe na postupanje direktorke škole.

Kako Republika.rs saznaje Severina je juče poslala dopis školi, da joj dete ostane u istoj, iako je optuživala nastavnicu da joj fizički maltretira sina.

Postavlja se pitanje da li bi i jedan roditelj na svetu vraćao dete u školu u kojoj su mu nastavnici navodno maltetirali dete?

Ko je ovde lud?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading