Pukla bruka! Folk zvezda ne priča mesecima sa sinom: Brena isterala Stefana iz stana zbog Gabi!

Autor: Irena Karić

Zabava

16.05.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena je veoma privržena porodici, a pogotovo Stefanu i Viktoru, koje je odmalena vaspitala u patrijarhalnom duhu, vodeći računa da ih usmeri na pravi put kada je reč o odabiru devojaka i budućih partnerki.

RepublikaFoto: Instagram.com/lepabrenaa
Brena sa Stefanom

Mnoge pripadnice lepšeg pola pokušavale su da osvoje naslednike Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, a da je pevačicina reč poslednja i da mora da se poštuje, dokazuju i spekulacije o njenim sve lošijim majčinskim odnosima sa Stefanom zbog njegove nove devojke Gabrijele Pejčev.

Mesecima zaljubljeni par krije vezu zbog medijske pažnje, ali i razmirica koje nastaju usled sve većeg neslaganja u stavovima pomenutih ličnosti.

- Tenzija između Brene i Stefana je počela od čuvenog porodičnog odmora na Maldivima. Nakon što su prodali svoj deo u "Grandu", porodica je krenula na putovanje od Pariza preko Dubaija do Maldiva. Iako su Aleksandra, Filip i svi ostali odložili obaveze, Stefan je insistirao da se pridruži nešto kasnije jer nije hteo da otkazuje nastupe. On je na početku muzičke karijere i odgovorno shvata svoj posao. Brena je primetila da je Stefan promenio ponašanje, ali nije znala zbog čega. Stefan je u tom periodu bio na početku veze s Gabi i zaljubljen do ušiju, te je pokazivao da ga ništa ne interesuje, osim da se osami. Izbegavao je planove o porodičnim letovanjima koja su tradicija u porodici Živojinović, odlaske na njihova okupljanja i sve ono što se podrazumevalo oduvek kod njih. Distancirao se od majke, a to se njoj uopšte nije dopadalo. Tada nije znala za Gabrijelu - počinje priču izvor i dodaje:

Gabrijeli smeta to što Stefan uvek mora da se pravda Breni za sve, kaže izvor

RepublikaFoto: instagram.com/gabrijela_pejcev_official
Gabrijela Pejčev

- Kad god bi ga nešto pitala delovao je odsutno, ali i nasmejano. Srećan je sa Gabi, ali je rastrzan "između dve stolice". Gabrijela bi volela da više vremena provodi s njom bez toga da mora bilo kome da se pravda i objašnjava gde je. Odnos im je trenutno zategnut i tenzija se da naslutiti u njihovom odnosu. Problemi su se nastavili i tokom vanrednog stanja, a kap koja je prelila čašu i zbog koje je Stefan odlučio da se dodatno distancira jeste što Viktoru dozvoljava sve što njemu nije i što njegovu devojku voli, dok Pejčevu ne može očima da gleda. Za razliku od Gabrijele, koja ima blamantnu ljubavnu prošlost, Viktorova devojka Sandra je za nju oličenje kulture i primer devojke s kojom želi da vidi i Stefana. Videćemo kako će na kraju sve to ispasti - završava izvor upućen u porodične odnose familije Živojinović.

Foto: instagram.com/slobaradanovic

Dovodili je u vezu sa Slobom

Gabrijela i Sloba su se takmičili u "Pinkovim zvezdama", pa se poznaju nekoliko godina, a vesti o njihovoj navodnoj ljubavnoj aferi uzburkale su javnost. Atraktivna pevačica je u nekoliko intervjua izjavila da je Sloba zgodan, kulturan, lep i momak kojeg bi svaka devojka poželela. Zajedno su provodili dosta vremena na snimanjima i vremenom postali bliski.

- Spremna sam da imam normalnog muškarca - rekla je tada Gabrijela Pejčev, i ne sluteći da će joj se dogoditi ljubav sa Stefanom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
moravka

16.05.2020 11:24

Joj Boze,pa kakvu proslost ima Fikreta,zaboravili ste nadimak Hulahopke:((

Odgovori 17 3
Ex faca

17.05.2020 05:05

Baba bi i daljeda se svet oko nje okreće. E neće moći. Dok je bila što je bila to je pluskvamperfekt, našla da se dobro uda i postala domaćica. Pusti decu da žive, idi u starački dom, gotovo je.

Odgovori 10 2
Krle

18.05.2020 12:24

@Ex faca - Lažu žene da nisu ljubljene. Ostarile pa zaboravile.