Pevačicu muž iznova kinji i muči: Tanji Dušan oteo 50.000 evra u kešu!

Autor: Irena Karić

Zabava

16.05.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić ovih dana prolazi kroz teške životne trenutke. Naime, pored toga što je muž Dušan Jovančević odveo njihove maloletne sinove u Australiju, on joj je ukrao i ušteđevinu.

RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja sa Dušanom

- Tanja se jedva smirila kad je shvatila da su joj deca u Australiji tokom pandemije koronavirusa, a da stvar bude gora, Dušan joj je ukrao i ogromnu ušteđevinu - započinje izvor priču za Skandal ekskluziv i dodaje:

- U pitanju je čak 50.000 evra, koje je Tanja sakupljala za crne dane. Kad je shvatila da je muž ostavio i bez prebijene pare, doživela je nervni slom. Napala ga je, a on se pravdao da je novac, navodno, sklonio da ga ona ne bi uludo potrošila. S druge strane, Tanja je sigurna da će Dušan sve spiskati.

 Pare koje je godinama izdvajala sa strane joj je ukrao i poneo u Australiju

Ipak, pevačici najteže pada što nije sa decom, te se svaki dan čuje s njima preko video-poziva.

- Najviše joj nedostaju sinovi. Nažalost, ona ne može da putuje jer su zabranjeni letovi, a Dušan ne spominje povratak. Oni su na korak do razvoda, ali se to s njima nikada ne zna. Tanja je inače dala Dušanu saglasnost da putuje sa sinovima, a on je to iskoristio da bi je mučio. Plaši se da joj neće vratiti sinove - završava izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading