Spavala sam sa jednim, a mislila o drugom: Lepa Lukić zgranula sve izjavom o intimnom odnosu!

Autor:

Zabava

15.05.2020

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstojećeg subotnjeg popodneva u emisiji ''Magazin In'' autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostiće dobro poznata imena domaće javne scene.

RepublikaFoto: Printskrin/RTV PINK
Lepa Lukić

Njoj će društvo u studiju praviti: pevačica narodne muzike Lepa Lukić, voditeljka Dragana Katić, članice grupe Hurricane Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, novinarka TV Pink Gordana Uzelac, kao i dobitnica priznanja ''Najevropljanka'' Branislava Simanić.

Lepa Lukić, poznata po izraženom smislu za humor, uspela je da nasmeje sve u studiju.

- Ja muškarcima, da ti kažem, ništa ne verujem! - rekla je Sanja u ''Magazinu In'', a pevačica se odmah nadovezala.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Lepa Lukić

- Ni ženama ne treba mnogo verovati! Ne postoji ni žena, a ni muškarac koji nije nekad prevario - rekla je Lepa Lukić, a jednom izjavom uspela je da nasmeje do suza sve u studiju.

- Misli na drugog i završi posao. Dešavalo se da sam ja tako fantazirala nekad - rekla je Lepa Lukić u ''Magazinu In'', a nema sumnje da će se ova njena izjava prepričavati.

Ne propustite najnovije izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu televizije Pink u subotu, 16. maja u 17 časova!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading