(VIDEO) Teško za gledanje: Sandra Obradović objavila snimak brutalnog nasilja: Bivši je pred kamerom udara iz sve snage!

Autor:

Zabava

13.05.2020

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Obradović, koja je prošle subote završila na trežnjenju u policiji posle sukoba sa bivšim partnerom Vladimirom Babićem, kojeg je optužila da ju je pretukao, a medijima je priznala da je trpela nasilje već dve godine.

RepublikaFoto: instagram.com/missobradovic
Sandra pokazala modrice koje joj je naneo bivši partner

Ona je danas na Instagramu objavila snimak na kom je partner udara iz sve snage dok ga ona snima mobilnim telefonom.

Pogledajte snimak:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Imam potrebu da sa svima vama podelim moju stranu price... moje ime je Sandra Obradovic, i u prvi plan bih istakla da je za mene u zivotu najbitnija uloga to sto sam majka jednog predivnog andjela koji se zove Andrej i ima samo 7 meseci i nije pored mene dok vam sve ovo pisem... Osim sto sam majka, smogla sam snage da priznam i da sam zrtva psihickog i fizickog nasilja vec dve godine od strane oca svog deteta.Nasilje nadamnom pocelo je dok sam bila u drugom stanju, kada sam vise puta zavrsavala u bolnici Narodni front i moglo je da se desi da se prevremeno porodim. Moja trudnoca bila je rizicna zbog udaraca koje sam dobijala skoro svakodnevno, kao i samog stresa, ali sam zbog straha o tome tada cutala i kao jedini prioritet u tim momentima sam videla da rodim svoje dete zivo i zdravo.Mozda ce neko reci da sam naivna, ali sam tada verovala da ce se nakon porodjaja neke stvari smiriti i promeniti, ali je postalo cak i gore, do granice nepodnosljivog.... Desavalo se da me udara i dok dete drzim u narucju.Otac mog deteta je nazalost vrlo mocan u ovom gradu, pa reci i pretnje koje mi je svakodnevno izgovarao nisu bile ni malo naivne i ulivale su mi ozbiljan strah. Osim sto me je vredjao, ponizavao, omalovazavao, govorio je da ce mi oduzeti dete, da ce me ubiti, da ce potplatiti ceo grad i da ima veze i poznanstva u svim drzavnim ustanovama, kao i u medijima, rekao mi je da ima toliku moc da me predstavi najgorom osobom, majkom i da ce me smestiti u ludnicu.I pored svega toga skupila sam hrabrosti i snage i odlucila sam se da verujem u pravni sistem nase drzave, pa sam preduzela sledece korake i pokusala da pronadjem pravdu na tom putu...

Објава коју дели Sandra Obradovic (@missobradovic) дана 13. Мај 2020. у 3:51 PDT

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading