Tišina, samo policija! Bilo je sablasno, osećala sam konstantan strah: Jovana Joksimović otkrila jezive detalje nepoznate javnosti!

Autor: Story

Zabava

13.05.2020

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata voditeljka Jovana Joksimović, u iskrenom intervjuu za jedan magazin otvorila je dušu i priznala kako je protekao njen život u periodu izolacije, ali se isto tako dotakla i brojnih drugih zanimljivih i radosnijih tema.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Jovana

Ono manje lepo tiče se perioda za vreme pandemije kronavirusa u kom je voditeljka osećala konstantan strah, ali kako i sama kaže, sa tim je vremenom naučila da živi.

- Bila sam veoma oprezna, a i dalje sam. Korona nije nestala, koliko ja razumem stručnjake i dalje je tu. Oslabio je intenzitet, ali virus nije nestao. Bilo je sablasno raditi u prvih nekoliko nedelja vanrednog stanja, pogotovo večernje emisije. Tišina, mrak, nigde nikoga na ulicama, samo policija. Ne oseti se čovek prijatno. Mi smo socijalna bića, volimo da se družimo, volimo jedni druge. Čudno je osamiti se, ali je i korisno. Imala sam vremena da jasno vidim šta su mi prioriteti - rekla je poznata voditeljka.

Jovana je takođe izdvojena kao jedna od novinarki kojoj su gledaoci za vreme koronavirusa gledaoci najviše verovali. 

Jovana se takođe dotakla novog projekta njenog supruga Željka Joksimovića. Otvaranje nove televizije je svakako ogroman izazov za sve njih, ali čini se da nema bojazni kada je njegova budućnost u pitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading