Bekuta: Viki, platila bi da pevaš kao neke! Viki: Sramota, vređaš i udaraš nisko!

Zabava

16.10.2017

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičenje "Zvezde Granda" sve je samo ne dosadno. U žiriju su ponovo sevnule varnice, te su folkerke Ana Bekuta i Viki Miljković nakon sukoba mišljenja završile na bini da bi publici i gledaocima pokazale koja je bolja pevačica!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ana Bekuta

Naime, sedamnaestogodišnja kandidatkinja Abida Milkonjić izazvala je pravi haos među članovima žirija kada se većina odlučila da joj da DA, osim Viki Miljković. Povela se debata u kojoj je prednjačila Bekuta.

- Viki, koliko bi platila da imaš triler kao ova devojčica - upitala je Ana, na šta je Viki burno reagovala.

- Uz dužno poštovanje Ane Bekute, ovo su jako niski udarci, na koje se ja ne vređam, jer o svojim kvalitetima ne govorim. Ja tebe ne udaram nisko kao pevača i kao kolegu, jer je to sramota. Ja Mrku izuzetno cenim, kao i Anu. Smatram da je jedan od najboljih vokala. O svojim trilerima nikad neću govoriti ja, već ljudi koji slušaju. O tome da li ću imati triler kao ova devojčica glupo je da govorimo mi koji sedimo ovde jer mi ocenjujemo takmičare, a ne jedni druge. Ako ćemo da se ocenjujemo, staćemo na binu, pa izvol'te - odbrusila je Miljkovićeva.

Pevačice su se zatim suočile na bini, i dok je Bekuta zapevala pesmu "Godine" od Viki, Miljkovićeva se odlučila za Zoricu Brunclik. Nakon natpevavanja, Popović je upitao Šerifovićku da oceni ko bolje peva, a Marija je diplomatski, kroz osmeh, poručila da će se odlučiti ipak za takmičarku.

Karleuša: Imala sam srčane probleme

RepublikaFoto: Promo foto
Jelena Karleuša

Pop diva Jelena Karleuša otkrila je u emisiji "Zvezda Granda" da je tokom leta zbog zdravstvenih smetnji morala da nosi holter. Dok je žiri komentarisao kako se takmičarima ubrza rad srca tokom pevanja, Karleuša se ubacila, te otkrila:

- Nosila sam holter ovog leta, imam ozbiljnih srčanih problema. Imam mali broj otkucaja srca, ne prelazi 50, i imam veliko sportsko srce!

Aca: Praviću koncerte bez publike

Lukas je otkrio da će naredna tri koncerta morati da održi bez prisustva fanova i publike zbog kazne koju je dobio od Unije evropskih fudbalskih asocijacija.

- Bio je strašan koncert u Smederevu. Bilo he puno navijača, palili baklje njihove. Ja dođem kući, kad stiže mi pismo od UEFA: "Kažnjen si sa tri koncerta bez publike." Nema veze, ja ću da pevam te koncerte, evo, kod mene kući. Biće prisutna samo službena lica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading