Jelena Gerbec okončala brak, pa onda šokirala izjavom: Ne znam ni sama zašto sam se razvela!

Autor: Alo.rs

Zabava

12.05.2020

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Gerbec stavila je tačku na svoj brak prošle godina, a sada je priznala da ni sama ne zna zašto se razvela.

Foto: instagram.com/ jelena_gerbec_
Jelena Gerbec

Bivša zvezda "Granda" bila je tri godine u braku sa kolegom muzičarem Vladanom Đorđevićem, dobili su ćerkicu Sofiju, a onda su naprasno rešili da stave takču na sve i razvedu se. Iako se nagađalo da su razlozi svađe i prevare, Jelena je to demantovala.

- Nisam imala probleme u braku, ne znam ni što sam se razvela. Imala sam podršku od muža. Sve lepo što sam pre razvoda pričala o njemu nije bila laž. Pomagao mi je oko deteta, razumeo je moj posao. Obaveze su nas udaljile. Ja sam više vremena provodila kod mojih, onda smo on i ja bili zajedno svega dva dana, pa onda opet razdvojeni. Došlo je do zahlađenja među nama. Ostali smo u super odnosima. Od jula prošle godina mi ne živimo zajedno - rekla nam je Jelena godinu dana posle razvoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading