(FOTO) Smrt u domu Ane Nikolić: Pevačica se oglasila POTRESNOM OBJAVOM!

Autor:

Zabava

12.05.2020

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Nikolić iznenadila je fanove pre nekoliko dana kada je objavila da će se njene fotografije pojaviti u časopisu "Ladies", koji izlazi u Americi.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Ana Nikolic
Ana Nikolić

Ana se takođe pojavila i u časopisu "Vog" koji izlazi za italijansko tržište, a kako je rekla mislila je da se sav naporan trud u doba korone uopšte neće isplatiti. Ipak, ispalo je totalno suprotno od toga.

Uspesi u profesionalnom životu se nižu, a kada je reč o privatnom Ana se nakon razvoda sa Rastom, povukla, živi mirno i kaže da joj izolacija nije smetala, već da ona tako dugo živi.

Ana je danas na Instagramu podelila fotografiju sa ocem, koji je preminuo, kao sećanje na njega, a ovo je jedan od najvećih gubitaka u privatnom životu pevačice.

- N?????????, ?? ??? ??? ?????? ??, ??????????, ?? ??? ??? ??????,  ??.??.???? - napisala je Ana u svojoj objavi.

Poznato je da je Ana u detinjstvu, tačnije pre 22 godine, ostala bez oca Dušana, koji joj je bio najveća podrška. Pevačica ne krije koliko joj nedostaje pokojni otac, kojem je posvetila pesmu "Da te vratim", kao i posvetu na svom studijskom albumu "Labilna".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?????????? . . ?? ??? ??? ?????? ?? . . . ?????????? . . . ?? ??? ??? ?????? . . ?????????? . . ? ??.??.???? ??

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on May 11, 2020 at 11:22am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading