BUKTI RAT! Anastasija: Četiri puške su mi bile uperene u oči, JK: Bagro mutava, ćerko ratnog zločinca!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša serijom objava na Instagramu žestoko je izvređala mladu koleginicu Anastasiju Ražnatović i njenu porodicu nakon Anastasijine objave na istoj platformi u kojoj je prvi put progovorila o traumama iz detinjstva.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Jeeleena Karleuša i Anastasija Ražnatović

Naime, Anastasija je nakon gostovanja majke Svetlane Cece Ražnatović u emisiji "Hit tvit" na TV Pink, u kojem je progovorila o golgoti koju su njena deca Veljko i Anastasija prošli s njom, odlučila da iskreno kaže šta je preživela i potresnom objavom iznenadila pratioce na Instagramu. Mlada zvezda nije ni slutila da će to izazvati sramnu reakciju samozvane pop dive Jelene Karleuše.

- Zamislite, imate svega četiri godine i četiri puške su vam uperene u glavu dok otvarate oči ujutru i dok se budite. Zamoliću kvazipolitičare da se ne izjašnjavaju o svojoj deci kako pate zbog kojekakvih naslova u novinama jer ja, kao neko ko je imao četiri godine, nisam ni stigla da vidim bilo kakve naslove, već samo cevi puške uperene u moju slepoočnicu i mislim da je to bilo dovoljno da budem apsolutno istraumirana - napisala je Ražnatovićeva.

Anastasija je poruku adresirala na političare opozicije nakon što je njena majka Ceca Ražnatović, gostujući u TV emisiji "Hit tvit", insistirala da joj Čedomir Jovanović kaže zašto je bez dokaza poslao u zatvor pre 17 godina. Iz mlade pevačice su istovremeno krenule da naviru emocije i nastavila je sa ispovešću na Instagramu.

RepublikaFoto: youtube.com/ Anastasija Raznatovic
Anastasija

- Mislim da su vaša deca sasvim dobro prošla. A naše posledice golgote koju smo prošli, to nije važno, je l'?! To što nismo izigravali žrtve i vadili se na veliko nasilje koje smo doživeli u četiri i šest godina ne znači da se nije desilo. Sram vas bilo! Te suze koje sada puštate nekada smo puštali mi u morima. Sram vas bilo - poručila je Anastasija.

Ubrzo je Jelena Karleuša po ko zna koji put javno napala Cecu i njenu ćerku, apostrofirajući da obe lažu i da bacaju ljagu na policiju.

- Sve dok osuđeni kriminalci u ovoj zemlji daju sebi za pravo da policiju i državu koja ih hapsi zbog krivičnih dela nazivaju "sramotom i maltretiranjem" (?!) ova zemlja će biti sprdnja. Vidim da je Svetlana Ražnatović svoju ćerku baš fino naučila da laže i priča kako su joj policajci držali četiri puške uperene u glavu kad je imala četiri godine?! Bagro, policija ne nišani decu, ali je zato tata Arkan nišanio i staro i mlado - napisala je JK na Instagramu, a zatim ponosno istakla da je njen otac Dragan hapsio Cecu.

- Kao ćerka policajca koji je Svetlanu Ražnatović hapsio zbog najgorih zločina, stajem u odbranu policije! Ološ se stalno buni što je ološ - dodala je Karleuša u objavi.

Anastasija je pokušavala da ignoriše Jelenine poruke, ali joj ponos nije dozvolio i stala je u odbranu majke i oca.

RepublikaFoto: Republika
Jelena Karleuša

- A ti, budalo kontradiktorna, nisi dorasla da komentarišeš ovu temu uopšte. Svakako si već nebitna i tvoja reč ne vredi ni dinar jedan, evo, poslednji put ću ti se obratiti da ne pomisliš da si važna, pošto ponavljam, apsolutno si nebitna. Molim te, ne morališi, ne glumataj i ne pozivaj se na teme za koje te niko ne pita. Gledam ovaj tvoj performans "Srećan rođendan", koji si snimila svom ljubavniku, i mogu ti reći da je to nešto najbolje što si otpevala. Ako smeš stavi na Jutjub i imaćeš milion pregleda za 24 sata. Garantujem ti! Možda i budeš ispred mene u trendingu - napisala je Anastasija, uspevši da natera JK da izgori.

Vrlo brzo je stigao i Jelenin odgovor, u kojem je prostaklukom zapanjila javnost.

- Vidim da mi se ćerka ratnog zločinca obraća opet. Evo poslednji put da se pozabavim nebitnim likovima poput nje, pa da joj odgovorim: "Lepo je što javno priznaješ da stalno gledaš moju pi*ku, jasno ti je da i moja pi*ka bolje peva od tebe, da je lepša od tebe i da ima više talenta i harizme. O trendingu u kom sam na Balkanu neprikosnovena jer sam broj jedan nedeljama i kada kinem ti nemoj da polemišeš. Ti nisi u rangu ni sa jutjuberima - zaključila je Karleuša, a Anastasija na ovakve opaske nije imala komentar.

JK godinama vređala Cecinu maloletnu decu

Karleuša je nebrojeno puta vređala Anastasiju i Veljka Ražantovića dok su bili maloletni, što je Ceca izuzetno teško podnosila, ali su je decu uvek savetovala da ignorišu uvrede iako je koleginicu za iste tužila. Sud je presuđivao u korist Ražnatovića, a Karluša je plaćala kazne.

Na društvenim mrežama JK je pre nekoliko godina napisala da Veljko Ražnatović i Anastasija i ne znaju ko su u stvari njihovi roditelji i "koliko putera imaju na glavi".

Kad su stasali, JK je promenila priču što se tiče Veljka, pa je za njega rekla da je najlepši u kući, dok Anastasijin uspeh na estradi veoma teško podnosi, pa je u više navrata negativno komentarisala, uvek uz uvrede.

- Anastasija je ćerka kriminalaca koji su ubijali i krali, mediji bi to trebalo da napišu jer to uopšte nije kul, a ne da pišu hvalospeve o njoj - pisala je Karleuša prošle godine.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Lukas: Ružno je što bezočno vređaš Cecinu decu, fuj

Aca Lukas žestoko je odgovorio Karleuši nakon što je vređala Cecu i Anastasiju kada su prošle godine pevale na rođendanu jednog biznismena. U seriji objava JK je Anastasiju nazvala "mutavo Arkanovo mladunče".

- Kada sam stao iza tebe u tvom sranju s Vranješom, ni Ceca niti bilo ko mi nije rekao ništa loše zato što sam to uradio! I ja bih to uradio ponovo! Ali ću ti reći i ovo: "Ružno je, bedno je i jadno vređati decu, nečiju decu, tako ružno i bezočno, kao što ti vređaš Cecinu decu! Sad si se opet "razgoropadila" pošto misliš da si jaka! O kakvim kriminalcima ti pišeš i pričaš kada ih niko u svom "ljubavnom CV" nema više od tebe! Hoćeš da nabrajam? Fuj - napisao je Lukas Jeleni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading