(FOTO) KIJA SE HVALILA U ZADRUZI DA JE BILA VUKOVAC U ŠKOLI: Sada je objavljena fotografija koja dokazuje šta je ISTINA!

Autor:

Zabava

10.05.2020

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Iako joj mnogi spočitavaju učešće u rijalitiju, te upravo to koriste kao argument kada žele da omalovaže njeno mišljenje, Kija Kockar se uvek brani rečima da se nikada nije uklapala u ceo taj svet u koji je silom prilika bila uvučena.

Foto: youtube.com/printscreen
Kija

Podsetimo, ona je bila pozvana da uđe u "Zadrugu" zajedno sa suprugom Slobom Radanovićem, što je odbila, ali je naposletku prihvatila poziv produkcije kada je postala tema o kojoj je brujala cela nacija zbog pevačeve javne prevare sa Lunom Đogani.

Upravo stoga, kad god je neko verbalno napadne, ističući da je "rijaliti zvezda", Kija podvuče da svima može da bude odličan primer jer je osvajala nagrade na brojnim takmičenjima, kao i zbog toga što je bila vukovac u osnovnoj školi.

Ipak, čak i tada se nađu "neverne Tome" koje sugerišu da je Kockareva "verovatno i to izmislila", te je pevačica još jednom zapušila usta svima.

Foto: instagram.com/kijakockar

Naime, ona je, tokom posete rodnom Zrenjaninu, pronašla knjigu koji je dobila upravo zbog odličnog uspeha u školi, te je na društvenim mrežama objavila snimak koji je izazvao lavinu komentara.

 

Komentari (2)

Loading
Rade

10.05.2020 19:49

Bravo Kija! Ni to nije lako ostvariti. A neki nisu u životu pročitali ni jednu jedinu knjigu.

Rade br2

11.05.2020 02:08

Slazem se da je tesko biti Vukovac,pored ucenja moras biti i inteligentan.Znaci,bravo Kija zbog toga sto govoris istinu i sto si ove druge persone postavila na mesto.