Sram vas bilo, neće nas ponižavati neka Zilha iz Novog Pazara: Ognjen Nestorović uživo u programu zaratio sa Edisovom ženom!

Autor:

Zabava

10.05.2020

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edis Edo Fetić je pred milionima prevario svoju suprugu Zilhu, a ona se već neko vreme ne oglašava u medijima.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ognjen zamerio Zilhi

Danas je ekipa "Premijere Vikend specijal" otišla u Novi Pazar kako bi posetila Zilhu, koja ih je ugostila u stanu.

Ioak, došlo je do preokreta. Naime, Zilha je kratko porazgovarala sa Nemanjom privatno, ali nije pristala da je snime kamere i tako da izjavu za "Premijera - Vikend specijal".

Zilha je kratko mahnula ekipi "Premijere" i to je bilo sve.

- Nije mi jasno šta se dogodilo. Bio sam kod nje u stanu, sada je preko telefona ipak istakla da ne želi da daje izjave i da je u čudu zbog svega što se u psolednje vreme dešava. Uspela je da sačuva decu, ona su sada u stanu kod Edove majke - poručio je Nemanja Vujičič iz "Premijere- Vikend specijal".

RepublikaFoto: instagram.com/zzilhaaa
Zilha Fetić

Vidno iznerviran što je poslao ekipu u Novi Pazar, koja je ostala bez komentara Fetićeve, urednik emisije Ognjen Nestorović imao je poruku za Zilhu:

- Mogu samo da vam kažem da treba da vas bude sramota. Neće nas ponižavati neka Zilha usred Novog Pazara - bio je oštar voditelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading