(FOTO) OGLASILA SE IZ URGENTNOG CENTRA: Ovo je sve nameštaljka i režija od strane dotičnog, uskoro ćete čuti kompletnu istinu!

Autor:

Zabava

10.05.2020

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Obradović je danas izazvala haos u domaćim medjima, jer je izjavila da ju je njen dečko, sa kojim ima dete u vanbračnoj vezi, udario i oteo joj nasilno dete.

RepublikaFoto: instagram.com/missobradovic
Sandra!

Nakon toga se oglasio i on, i izjavio da Sandra navodno ima probleme sa pilulama i alkoholom, te da nije htela da se leči na njegovo insistiranje, pa je njemu dodeljeno starateljtsvo nad detetom.

Obradovićeva se ogasila na svom instagram profilu te objavila stori iz Urgentnog centra:

- Poštovani mediji, istina je da sam danas pretrpela ozbiljno nasilje i trenutno se nalazim u Urgentnom centru. Pored nasilja, VB mi je nasilno oduzeo i dete. Ovo nije prvi put da doživljavam nasilje o kojem sam javno ćutala mesecima, ali sam ga svaki put prijavljivala u policiji. Molim vas da imate strpljenja i razumevanja za mene dok se oporavim i dok mi bude ukazana zdravstvena pomoć, nakon čega ću izaći sa kompletnom istinom i ozbiljnim dokazima u javnost. Ovo sve što se plasira je čista nameštaljka i režija dotičnog. Sandra Obradović. - napisala je manekenka na svom Instagram storiju.

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading