(ŠOK VIDEO) MRTVA PIJANA SE VALJA ISPRED ZGRADE I ZAPLIĆE JEZIKOM: Sandra Obradović prijavila partnera za nasilje a evo šta se zaista dešavalo!

Autor:

Zabava

09.05.2020

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je u domaćim medijima odjeknula vest da je manekenka Sandra Obradović navodno prijavila partnera V.B. za nasilje u porodici, a i on se sam kasnije oglasio, te istakao da već neko vreme navodno ima problema sa njom, jer se neodgovorno ponaša prema detetu koje su dobili u vezi. Sada je isplivao i snimak koji prikazuje manekenku u ne tako lepom svetlu.

RepublikaFoto: printscreen
Sandra Obradović

Naime, kako je rekao njen partner manekenka se već duže vreme ponaša veoma neodgovorno, pije lekove za smirenje i alkohol te je konstantno pijana i da nema nikakvog govoro o tome da joj je bilo šta uradio. 

Na snimku koji se pojavio u medijima vidi se  Sandra  na pločniku ispred svoje zgrade koja deluje prilično omamljeno. Obradovićeva je teško sklapala rečenice, a ispred lifta se, hodajući u susret najverovatnije svom komšiji, čak i zateturala i sve vreme rasravljala sa partnerom koga je prijavila za nasilje. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading