Tebe ću zaklati, a majku silovati: Vuk Mob se obratio policiji zbog jezivih pretnji na Instagramu!

Autor: Kurir.rs

Zabava

09.05.2020

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Mob, popularni muzičar juče je prijavio policiji anonimnog muškarca od koga je dobio stravične pretnje preko društvene mreže Instagram.

RepublikaFoto: instagram.com/vukmob1
Vuk Mob

Vuk je brutalne pretnje smrću dobio preko društvene mreže Instagram, što je reper i objavio.

- Sahraniću te živog. Svaku kosku u telu ima da ti polomim deo po deo. Navataću te negde, ima da ti se popišam i poserem na glavu! - započeo je izvesni Bojan Lav Milovanović pismo upućeno reperu, a zatim nastavio da će od nekoga uzeti vatreno oružje da ga se reši.

- Da mi da neku utoku da te ja ucmekam ko zeca, budem li te video negde po Srbiji, zaklaću te ko kera, i to nasred ulice! - napisao je ovaj pratilac, a tu se nije zaustavio.

Ipak, osim Vukadinu, pretili su i pevačevoj majci silovanjem, kao i njegovim drugarima.

RepublikaFoto: instagram.com/iamvukmob
Vuk Mob

- Ne znam dečka koji mi je pretio, a činjenica je da se na dnevnom nivou nosim sa desetinama takvih. Ljudi su dali sebi za pravo da prete svima i svuda, a to je nedopustivo. Kako sam uvek puštao da tako prođe i mislio da su jednostavno nesrećni, pa im time dao i previše slobode, ne čudi me da mi neko preti smrću. Jesam javna ličnost, ali nikome nisam dao za pravo da mi psuje majku, niti će ikada iko imati to pravo. Zato će se ovoga puta slučajem pozabaviti policija, pa da vidimo ko je tu zapravo nasilnik, oni koji mi prete da ću biti sečen na komade, ili ja koji im kažem da dođu, ako su mangupi, da im skratim jezik - rekao je Vuk za Kurir i dodao:

- Važim za kriminalca, jer te budale printskrinuju kada im ja pretim i apeluju na državu da me hapse. Izvođač sam, apsolutno sam okej sa tim da javni posao donosi i kritike i pohvale publike, ali ovde je reč o ozbiljnim pretnjama neke budale, koja misli da to tako treba i da to tako može - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bojan

21.06.2020 15:51

A kad se pravis kriminalac opasni to ti je ok... ahhahahahaaa presmesno.. opasan momak sa beogradskog asfalta a usrao se kad mu preti internet nasilnik..