ŠOK! Jelena Đuričanin sedi na dve stolice: Slobina devojka i dalje nosi muževljevu burmu!

Autor:

Zabava

09.05.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović uživa u ljubavi sa Jelenom Đuričanin, a koji je njen bračni status i dalje je enigma, iako pevač tvrdi da je razvedena, činjenice govore sasvim drugačije.

RepublikaFoto: e-stock agency
Sloba i Jelena

Naime, Sloba često ističe da je ona devojka kakvu je oduvek želeo, koja mu pruža podršku i nežna je, reklo bi se savršena žena. Idilu kvari samo jedna sitnica, a to je da je udata.

- Jelena je žena kakvu sam oduvek želeo pored sebe. Ima dosta mana, ali šta da radim kad je volim - rekao je nedavno pevač. Iako u medijima navodi da je Jelena slobodna, isplivao je detalj koji raskrinkava pevačevu partnerku.

 Radanović: Jelena mi je savršena, ima dosta mana, ali je volim

Na slikama gde zagrljeni ponosno pokazuju ljubav Đuričanin i dalje nosi venčanu burmu supruga. Ovaj detalj na društvenim mrežama napravio je pravu pometnju, a mnogi fanovi govore da se Jelena nije razvela i da sa pevačem radi šta poželi jer je on lud za njom.

Da li je Sloba toliko zaljubljen da mu burma uopšte ne smeta ili je ipak razvedena kao što tvrde, ostaje

tek da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

09.05.2020 06:50

Savršena a ima dosta mana. Ahahaha!