(FOTO) Dragana prvi put objavila fotku dece: ZGRANUĆETE SE kad vidite koliko BRUTALAN frajer joj je sin, a tek ćerka, PAŠĆE VAM VILICE!

Autor:

Zabava

08.05.2020

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirkovic prekršila obecanje dato svojoj deci i objavila je fotografiju sa njima.

RepublikaFoto: Promo foto
Dragana Mirković

 Kako na fotografiji vidimo njen prvensc u braku sa niznismenom Tonijem Bijelicem, sin Marko izrastao je u opasnog smekera. Cerka Manuela godinu dana mladja od brata, stasala je u ozbiljnu i obrazovanu  devojku kojom se roditelji ponose, a fizicki vise lici na ocevu familiju.

Iako je uvek postovala zelju naslednika koju imaju jos od detinstva, da ih eksponira, Dragana je sada napravila presedan jer je fotografiju prva objavila jedna od najvecih svetskih zvezda akcionih filmova, glumac Zan Klod Van Dam. Kako u opisu fotografije stoji , druzenje regionalne muzicke zvezde i svetskog superstara upriliceno je pre pandemije u mnogo lepsim okolnostima, ali je bilo spontano i u krugu njihovih porodica. Nasuprot Draganinoj deci sede Van Damovi naslednici, sin Nikolas i njegova prelepa cerka Bjanka koja se bavi modelingom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mihailiovic

13.05.2020 05:29

Dragana Mirkovic je napustila Srbiju ,zivi u Austriji dakle pustite je da zivi svoj zivot.Dragana Mirkovic koristi Srbiju samo da zaradi novac od svojih poesama na koje nebi ni 1 € zaradila u Austriji od Austrijanaca.