Muž joj zagorčava život : Tanja Savić se boji da će je DILERI UBITI!

Autor:

Zabava

08.05.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Savić je pre nekoliko nedelja našla utočište u porodičnom domu u selu Radinac, gde se sklonila od nasilnog supruga Dušana Jovančevića, ali i narko-dilera, kojima njen suprug duguje novac za opijate.

RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja i Dušan

Do novih saznanja o bračnom brodolomu i problemima koji muče estradnu zvezdu progovorile su njene komšije i otkrile da je pevačica muža prijavila policiji i u Smederevu, posle Beograda.

- Tanja je pobegla od Dušana kod oca i majke, ali on je i ovde našao. Dođe, nervira je, viče, svađaju se. Znate li i da ga je ovde u Smederevu prijavila policiji? Rekla im je da trpi nasilje, ne može više da podnese to što se nalazi sa dilerima droge i što svaku noć vileni, krizira i pravi lom ako ne izađe napolje - ispričao je izvor Sveta, koji otkriva da su i Tanjini roditelji, sestra i brat podržavali zeta tokom bolničkog lečenja od bolesti zavisnosti, droge i alkohola, ali da je on odustao vrlo brzo i opet nastavio po starom. Tanja je strahovala za decu, sebe, ali i njega i pokušavala da ga urazumi na sve načine, ali avaj.

Dušana su više puta jurili po Srbiji razni narko-dileri i sumnjivi tipovi zbog dugova

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen

- Dušan je bio u bolnici u Zemunu da bi se odvikao od droge i pića, ali je ubrzo odustao i rekao Tanji da moraju da idu u Australiju. Međutim, njena karijera trpi godinama i sada, kad su joj deca porasla, hoće da se posveti poslu, a zbog toga mora biti u Srbiji. Posle mnogo svađe dala mu je sinove i otputovali su, a ona je ostala u selu. Sada kad se korona stišava, Tanja bi trebalo da se vrati u stan na Novom Beogradu, ali ne sme jer se plaši narko-dilera, s kojima je Dušan imao posla - kaže dobroobavešteni izvor.

Tanjina porodica strahuje od zeta

Porodica Tanje Savić strasno je zabrinuta kako će se dalje odvijati situacija u njenom braku i njihov najveći strah je da će njen život biti ugrožen, te da će je Dušan strasno povrediti ili ubiti.

- Tanja sve priča sestri Bilji, ali od roditelja krije mnoge stvari da bi ih poštedela nervoze i stresa. Ipak, njeni su svesni da ih ona često laže i da štiti Dušana, no, oni su videli da je on vrlo nezgodan kad je pijan i drogiran i da se ponaša veoma agresivno. Njihov najveći strah je da Dušan Tanju ne ubije ili od nje napravi invalida - otkrio je naš izvor iz Radinca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading