Starleta upoznala sultana teškog 250 miliona evra! Ima 73 godine i poznat je po RAZVRATNOM ponašanju!

Autor: Blic

Zabava

07.05.2020

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nives Celzijus uspela je da upozna bogatog sultana Hasanala Bolkiaha.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Nives Celzijus

Naime, druženje između njih se dogodilo jer je sin od sultana Al-Muhtade Bulah držao fudbalski klub sa kojim je bivši suprug Nives, Dino Drpić, potpisao ugovor.

Hasanal ih je smestio 2013. godine u luksuzan hotel, a Dino je dobio i privatnog vozača.

Pri dolasku u Singapur, Nives i ćerku Taišu dočekali su Dinine kolege jer su upravo kretali na utakmicu.

- Došli smo u trenutku kada su završili sa zagrevanjem, 15 minuta pre početka utakmice. Taiša je, ne znajući da je tata na radnom mestu, istrčala na teren njemu u zagrljaj. Ljudi su bili malo zbunjeni, ali dopustili su im da se pozdrave - ispričala je tada Nives.

Nives je tada upoznala unuka poznatog diktatora i vladara otoka. Pre dolaska na njegovu rođendansku zabavu, Nives je dobila naredbu da se ne obuče izazovno.

- Malo sam se namučila oko odevanja jer su me zamolili da ne budem previše provokativna - napisala je tada na društvenoj mreži. Obukla je haljinu koja skriva njene atribute, ali je "izbacila" ramena i noge. Ipak, idila na Brunejima nije dugo potrajala.

Fudbalski klub raskinuo je ugovor s Drpićem, nakon samo četiri meseca igranja i tako su Nivesini planovi o letovanju na egzotičnom otoku pali u vodu.

Podsetimo, Hasanal Bolkiah (73) sultan je Bruneja i ima ogromno bogatstvo koje je procenjeno na otprilike 250 miliona evra , a svake se sekunde povećava. U svom vlasništvu ima 9.000 automobila, a nije strano ni kako je Bolkiah opsednut intimnim odnosom. Još 1997. godine saznalo se za sultanov razvratni život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading