Se*si plavuša iz grupe Hjurikejn šokirala izjavom! Ivana: Mom dečku i meni se sviđa Biković!

Autor: Milica Veljković

Zabava

07.05.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Nikolić, članica grupe Hjurikejn, gostovala je sa koleginicama Ksenijom Knežević i Sanjom Vučić u emisiji "Amidži šou", gde je u zanimljivom razgovoru otkrila da joj se dopada naš proslavljeni glumac Miloš Biković.

RepublikaFoto: youtube.com/DM SAT VIDEO
Ivana Nikolić

Gost je bio i Gazda Paja, a odmah se povela priča o trenutno najpopularnijoj domaćoj seriji "Južni vetar", odnosno numeri koju je radio za pomenutu seriju.

Voditelj Ognjen Amidžić upitao je devojke kojeg bi opasnog momka izabrale iz serije kada bi morale da se odluče, a zgodna Nikolićeva imala je i više nego intrigantan odgovor.

- Meni i mom dečku se dopada Biković - rekla je pevačica, ali ubrzo je shvatila da je upravo najavila trojku, pa je pokušala da se ispravi:

Dopada mi se Milošev lik u seriji, rekla je Nikolićeva u pokušaju da se izvuče

RepublikaFoto: instagram.com/bikovic
Miloš Biković

- Da me ne shvatite pogrešno, ništa u tom smislu, nego Milošev lik u seriji.

Grupa Hjurikejn, koja je trebalo da nas predstavlja na ovogodišnjem Evrosongu, neće ispuniti svoj san jer je festival usled pandemije koronavirusa otkazan. Sanja je objasnila da će ove godine Evrovizija biti revijalnog karaktera.

- Iako nećemo otići na Evroviziju, novi koncept Holanđana, kao organizatora ove godine, ipak ima za cilj da ispoštuje sve zemlje koje je trebalo da se pojave na takmičenju, tako da su osmislili zanimljivo veče revijalnog karaktera - objasnila je Vučićeva. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading