"BRATE, PLJUNO SI NA KRV I ZNOJ SVOG TATE": Sinanovoj ćerki SLOMLJENO SRCE nakon što joj je IZGORELA cela kuća!

Autor: Blic

Zabava

05.05.2020

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rano jutros u Loznici izbio je požar u porodičnoj kući Sakića, koja je svom srećom bila prazna i niko nije povređen.

RepublikaFoto: instagram.com/djulkica
Đulkica Sakić

Prema pisanju domaćih medija, udovica pokojnog pevača Sinana u policiji je podnela prijavu protiv Rašida, pevačevog sina iz prvog braka, zbog sumnje da je on podmetnuo požar. Za Sabinom, odreagovala je i Đulkica, ćerka pokojnog pevača, koja se oglasila pa i ona, navodi se, uperila prstom u polubrata. 

Ona je njega, kao majka što je u Srbiji, prijavila u Švajcarskoj, gde inače živi. 

- Sve u svemu potvrđeno je da je podmetnut požar od strane policije i vatrogasne službe. To sa pretnjama nikada nije ni prestajalo zadnjih par godina - rekla je ona. 

- Dok je tata bio živ nije smeo apsolutno ništa! 'Miševi kolo vode dok lav spava', tako je u životu. To je moj tata govorio. Tuga, zar ne? Pljuneš na krv i znoj svoga tate. Zahvalna sam roditeljima iz razloga što su me naučili da materijalne stvari ne čine čoveka i hvala im na tome - dodala je Đulkica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gang

06.05.2020 14:52

И треба и ја бих, а вероватно ћу и морати да бих могао да отерам зло од жене која ми је оца затровала психички, отерала све од њега, сва срећа још је жив али не дај Боже да премине ако зло не оде потпалићу кућу пре него да она тамо ужива!