PROŠLE GODINE ZA ĐURĐEVDAN SU BILI SVI NA OKUPU: Porodica Rodić sada slavi slavu u krugu porodice, a evo da li će ih Ceca posetiti!

Autor: pink.rs

Zabava

05.05.2020

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Bogdane Ražnatović ove godine slavu obeležava na potpuno drugačiji način, u skladu sa trenutnom situacijom.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ceca Ražnatović

I dok su se prošle godine u domu Bogdaninih roditelja u Titelu, pored velikog broja rodbine i prijatelja, okupili Ceca, njena rođena sestra Lidija, kao i Anastasija i Veljko Ražnatović, ove godine je pojavljivanje muzičke zvezde neizvesno zbog trenutnih okolnosti u zemlji nastalih usled epidemije virusa korona.

Kako bi se proverilo kako Rodići slave Đurđevdan ove godine, ekipa portala Pink.rs pozvala je Bogdaninu majku Danijelu Rodić. Veljkova tašta istakla je da slavu ovog puta obeležavaju u krugu porodice, ali da su se i danas okupili, budući da se po nekim običajima slavi i dan uoči slave.

RepublikaFoto: e-stock agency
Rodići

- U velikoj smo gužvi, i danas primamo goste, slava je. Slavimo malo u krugu porodice. Ništa više ne bih da pričam - poručila je pevačicina prija Danijela, a nije želela da otkriva da li će Ceca posetiti njihov dom za slavu.

Inače, Bogdana je juče ušla u deveti mesec, a ona i Veljko sitno broje do dolaska malog Ražnatovića na svet.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading