Goga Sekulić iz švajcarskog karantina: Uroš ide u nabavku, ja sedim kod kuće!

Autor:

Zabava

05.05.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goga Sekulić u doba pandemije koronavirusa posebno se zbližila sa suprugom Urošem Domanovićem, svetskim vicešampionom u brazilskom džiju-džicu.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Goga Sekulić

Ona je pre zvaničnog proglašenja objave da je svet pogodila zaraza iz Beograda sa šesnaestomesečnim sinom Vasilijem Andrejem otputovala u Švajcarsku i odlučila da tamo i ostane dok god je problem prisutan, a za Srpski telegraf je otkrila kako izgleda život u švajcarskom karantinu.

- Zbog obaveza koje oboje imamo, Uroš i ja smo često razdvojeni i tako funkcionišemo godinama. Ponekad se posvađamo, kao i svi parovi. Nekad svađe traju dan, a nekad pet, ali ljubav uvek pobedi. Ovo što nas je zadesilo je globalni problem, ali sloga porodice i odgovornost i savesnost svakog pojedinca dovešće do izlaska iz krize.

Foto: instagram.com/sekulicgoga
Goga i Uroš

Pre pandemije Goga je sama sa sinom boravila u Beogradu, pa je sada priznala da razlog nisu nesuglasice, već navika.

- Od rane mladosti navikla sam da živim na relaciji Beograd-Cirih shodno obavezama koje imam, dok je Uroš zbog svojih profesionalnih obaveza vezan za inostranstvo. U februaru smo sin i ja došli u Švajcarsku i odlučili smo da ostanemo sa našim taticom do maja. U međuvremenu je svet pogodio virus, a mi smo se zatekli zajedno i tako nam je najlepše. Uroš je pravi muškarac. On uglavnom ide u nabavku, a dete i ja smo u stanu jer i ovde vladaju posebne mere iako nisu striktne, kao u Srbiji. Ja sam navikla na aktivan život, ali sam se prilagodila situaciji i sada retko izlazim.

RepublikaFoto: instagram.com/sekulicgoga
Masku i rukavice sam nosila i pre korone!

Goga je otkrila da rukavice, maske i asepsol za nju nisu strani i da ih koristi i kada vlada običan virus. - Što se tiče higijene i dezinfekcije, to je kod nas uvek bilo i biće maksimalno zastupljeno. Moja sestra je medicinski radnik, kod nje se to podrazumeva. Što se opreme tiče, ja sam i pre korone imala maske u torbi ili džepu od jakne, da bih mogla da je na licu mesta stavim u slučaju kada neko blizu mene bez maske kašlje ili kija. Dešavalo se i da napustim sastanak ako nemam masku. Zadirkivali su me zbog toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading