NOVI DETALJI DRAME U ČENEJU! Muškarac prevario Natašinu mamu pa tumarao po kući: Evo gde je Bekvalčeva!

Autor: Alo.rs

Zabava

03.05.2020

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas oko 11 sati na salaš pevačice Nataše Bekvalac u Čeneju upao je nepoznati čovek koji je navodno u rukama nosio poklon i cveće za nju.

Foto: instagram.com/bekvalceva
Nataša

Pevačica je veoma potresena zbog ovog događaja, a trenutno se nalazi u policijskoj stanici gde daje izjavu o ovom nemilom događaju.

"Nataša je u policijskoj stanici i daje izjavu, vidno je potresena svime onim sto se dogodilo na njenom imanju u Čeneju - rekli su iz pevačicinog PR tima za Premijera - Vikend specijal.

Naime, nepoznati muškarac je upao u kuću Nataše Bekvalac i prvo je naišao na njenu majku na ulaznim vratima. Kada ga je pitala ko je on, rekao je da je prijatelj i da je došao da donese poklone.

Prošao je pored njene majke i počeo da traži Natašu po kući, koja se u tom trenutku igrala sa ćerkama. Kada ga je ugledala, pevačica mu je rekla da izađe napolje, jer će zvati policiju, te da ne zna ko je on. Nakon negodovanja, izašao je iz kuće i pobegao trčeći, a Nataša je slučaj prijavila policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading