OD GO-GO IGRAČICE DO JAHTE I STANA U MONTE KARLU: Ovako je Sandra Afrika postala velika estradna zvezda!

Autor: Srbija Danas

Zabava

02.05.2020

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, postala je popularna po istoimenoj pesmu "Afrika" koju joj je 2007. godine napisala Marina Tucaković.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Sandra Afrika

Tada je izgledala drugačije nego danas, a malo ko je verovao da može da postigne neki veći uspeh.

Međutim, Sandra je pametno iskoristila prvobitnu popularnost stečenu prvenstveno atraktivnim izgledom i danas je jedna od najtraženih i najplaćenijih pevačica.

Karijeru je počela kao go-go igračica i član prateće plesne grupe folk pevača Mileta Kitića.

Tada još nije isticala glasovne mogućnosti, a njen izgled bio u prvom planu. Posebno njena pozadina, jer je nastupala u jako kratkim šortsevima. Pored stajlinga koji je naglašavao sve njene obline, mnogi su joj tada zamerali to što je igrala u klubovima, naglašavajući da zbog toga neće napraviti neki zapaženijih uspeh na muzičkoj sceni.

Ipak, već prva pesma bila je hit, a Sandra je nastavila redovno da izbacuje pesme (sada izdaje i po dve i više pesama godišnje), a ubrzo su došli i dueti sa estradnim zvezdama, poput Goce Tržan.

Postala je jedna od najtraženijih pevačica u regionu i dijaspori, a sa uspehom došao je i novac. Sandra je poznata po ljubavi prema jako skupim automobilima, a jednom prilikom se pohvalila i da poseduje jahtu, koju je, kako je tvrdila, poklonila baka. Takođe, poseduje i stan u Monte Karlu koji joj je takođe ostavila baka.

RepublikaFoto: youtube.com/Mile Kitic
Sandra i Mile Kitić

- Moji baka i deka žive već 40 godine u Nemačkoj i ne vidim u čemu je problem što su mi kupili auto i ostavili stan u Monte Karlu - izjavila je svojevremeno pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading