ŽESTOKO RAZBESNEO SRBIJU: Đani otkrio koliko troši novca od kako je u IZOLACIJI i stao mnogima na ŽULJ!

Autor: Kurir

Zabava

02.05.2020

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Radiša Trajković Đani, koji je zajedno sa suprugom Slađom i sinom u kućnom pritvoru jer je prekršio zakon tokom vanrednog stanja, ove godine Praznik rada proslavlja sa svojim najmilijima kod kuće u porodičnoj atmosferi.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Đani

Đani, koji je inače pevao na svaki Prvi maj, ove godine ga je proveo u krugu porodice. Kako je rekao, otkako je u kućnom pritvoru, on troši mnogo manje novca nego ranije. 

- Ja sam tokom svega ovoga što je zadesilo mene i moju porodicu shvatio da je bolje kada čovek ima manje, onda manje i troši. Ja to od srca kažem. Stvarno to mislim. Lepše se živi kad imaš manje. Ovako ceo život jurimo, više trošimo, prohtevi su veći. Sad kad sam u ovoj potpunoj izolaciji ja to vidim. Ne potrošimo ni 100 evra dnevno, ma 50 evra je dovoljno. Napuniš sebi frižider, svi smo tu, kuva se... A ovako bi bilo restorani gore, dole, đavo ti ne da mira. Ranije samo gledam kako mi neka majica fali, sve nešto nemaš, ljudi pobesne i to je to- rekao je Đani, a ova njegova izjava može da razbesni pola Srbije, budući da je suma koju dnevno troši za mnoge ogromna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

02.05.2020 11:14

Tako to izgleda kad nam kupus-dzet-set elita soli pamet. Ako stvarno misli da je bolje imati sto manje, neka visak podeli siromasnoj deci i mir bozji.

Odgovori 10 0