Zabava na moj način - kad i kako ja hoću! Prva muzička striming platforma na ovim prostorima, najveće zvezde na YOUBOXU

Autor:

Zabava

30.04.2020

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograd, 30.4.2020.godine - Nakon više od godinu dana pripreme konačno je i Srbija dobila svoju prvu muzičku striming platformu – YOUBOX. Stotine klipova u kojima naše najveće zvezde izvode svoje omiljene pesme u intimnoj atmosferi i neočekivanim lokacijama dostupno je svim korisnicima IOS i Android uređaja na YOUBOX aplikaciji.

Foto: Promo foto

Od muzičke senzacije Senidah do legendarne Ane Bekute, sve zvezde su pevale svoje najveće ali i strane hitove, u kojima svi korisnici mogu uživati potpuno besplatno kada god požele, gde god se nalazili.

Foto: Promo foto
Marinko i Nikola Rokvić na YOUBOX

Ekskluzivan materijal dostupan je samo na YOUBOX aplikaciji i nudi drugačiji doživljaj popularnih hitova, kao intimne razgovore sa vodećim zvezdama naše muzičke scene. Prvo iznenađenje koje YOUBOX donosi korisnicima je spektakularan koncert Marije Šerifović u nedelju 3. maja u 20h, uživo sa Partizanovog stadiona. Pored novog sadržaja korisnici će svake nedelje moći da uživaju i u live nastupima najvećih regionalnih muzičkih zvezda.

RepublikaFoto: Promo foto
Bebi Dol na YOUBOX

Snežana Đurišić koja pored svojih legendarnih hitova peva i Elvisa Prislija, Tijana Dapčević kako peva kultni hit Bisere Veletanlić „Zlatni dan“, ili Cobi koji je u horskom izvođenju sa ekipom iz beogradskog romskog naselja izveo svoje najveće hitove, su samo neka od iznenađenja koje YOUBOX donosi svojim korisnicima.

RepublikaFoto: Promo foto
Senidah na YOUBOX

YOUBOX aplikacija već je dostupna svim vlasnicima IOS i Android smart uređaja na App store-u i Google play prodavnici.

Foto: Promo foto
Ana Bekuta na YOUBOX

Muzički sadržaj jedinstvenog karaktera biće samo jedan od segmenata koji će biti predstavljan domaćoj javnosti. YOUBOX produkcija nastavlja da radi na premium muzičkom  kontentu i specijalima sa najvećim domaćim i stranim imenima iz sveta sporta, filma, muzike, ali i serijalima sa napoznatijim domaćim influenserima koja će uskoro biti dostupan u narednim verzijama aplikacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading