ĐORĐE DAVID HITNO HOSPITALIZOVAN: Imao je KORONU, a sada je nastao novi haos!

Autor:

Zabava

30.04.2020

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roker Đorđe David prošao je kroz pravu dramu kada mu je ustanovljen virus Covid-19, zbog čega je nekoliko nedelja bio na bolničkom lečenju.

RepublikaFoto: twitter.com/Babica Travica
Đorđe David

Nakon što je pobedio koronu, pušten je na kućno lečenje i posle dvonedeljne samoizolacije konačno počeo polako da se vraća svakodnevnom, normalnom životu, a onda mu se desila nova nezgoda.

- Eto! Slomih nogu! E sad definitivno nema malera za mene narednih par godina - napisao je Đorđe David u opisu videa koji je zabeležio kod lekara, koji mu je usled preloma nogu stavio u gips.

- Taman smo završili sa koronom, a jedan mali stepenik nam je napravio ovo! E, znaš kad ti kažu ono:"Majstore, slomi nogu"? E, ja sam je slomio, mislim da maler naredne dve godine više neću imati - priznao je David.

Prijatelji su u prvi mah izrazili nevericu zbog svega što ga je sada zadesilo, a potom su mu uputili želje za brzim ozdravljenjem i oporavkom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading