Poznate dame udružene: Korona nam ne može ništa!

Autor: Z. S. RADULOVIĆ - A. POPOVIĆ

Zabava

30.04.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od dve plavuše iz grupe Hurikejn pevačica Ksenija Knežević pred prvomajski put u prirodu nedaleko od Beograda posetila je s nama trenutno najvrednije graditelje u Srbiji, koji danonoćno rekonstruišu Savski trg.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ksenija, Marina i Marija

Na istom mestu pridružile su joj se i atraktivna pevačica Marina Visković i jedna od najlepših voditeljki naše zemlje Marija Egelja, a tri srpske lepotice pojavom i harizmom ulepšale su jutro ljudima koji usred pandemije koronavirusa vredno rade na ulepšavanju naše prestonice.

Lepa kći pevača Nenada Kneževića Kneza se pred našim foto-objektivom prihvatila i lopate sa šlemom na glavi da liči na radničku klasu koja će ovaj 1. maj provesti na gradilištu zarad istorijske građevine na kojoj su angažovani. Kada su se tri uspešne dame popele na viljuškar i ispozirale pred objektivom Srpskog telegrafa povodom Praznika rada, imale su snažnu poruku za sve čitaoce.

-  Borite se za svoja prava, borite se za sebe. Korona nas neće zaustaviti, pridržavaćemo se svih mera dok ne budemo bezbedni, a rad će nas spasti - poručile su Ksenija, Marija i Marina.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ksenija Knežević: Virus nije uspeo da mi poljulja vezu

Primetili smo da si iz karantina tj. porodičnog stana došla sa novom frizurom. Koliko imaš vremena da se posvetiš sebi i porodici?

- E, ljudi, sve je neobično posle ovolikog karantina. Pogotovo što smo Ivana, Sanja i ja poslednjih pola godine imale baš mnogo obaveza, nastupa, proba i snimanja. Skroz nam se promenio život jer je odjednom sve stalo. U ovoj pauzi je dobra stvar što sam nadoknadila vreme sa porodicom. Planiram da do leta pređem u tabor crvenokosih, pa polako pravim promene u boji kose.

Šta radi grupa Hurikejn po pitanju posla? Koronavirus vas je uskratio za to da odete na "Evroviziju" kao predstavnice Srbije.

- Uskoro ulazimo u studio da radimo nove pesme i nema stajanja. Jedino što se nadam da ću moći barem nedelju dana da ugrabim i odem do Crne Gore da vidim ostatak familije i brčnem se u Jadranskom moru.

Da li uspevaš da provedeš vreme sa dečkom i kako vaš odnos izgleda u doba korone?

- Dugo sam u vezi i ne smatram da javnost mora da zna svaki njen detalj, pogotovu što moj dečko ne voli da se javno eksponira. Poštujem njegovu želju i neću da ga izlažem nečemu što njemu neće prijati. Naš odnos nije uspela da poljulja korona, a i koliko znam, dvoje je dozvoljeno u istoj prostoriji (smeh).

Kako ćeš obeležiti Praznik rada?

- U krugu porodice u prirodi, daleko od grada, tako je najlepše.

Da li si postavila sebi neke ciljeve koje želiš da ispuniš tokom karantina?

- Htela sam da navežbam da odsviram "Mesečevu sonatu" od početka do kraja bez greške i još to nisam uspela, kao i da, čim ustanem, odradim kardiovežbe. Jedan od mojih većih strahova jeste da ću se ugojiti jer mnogo volim da jedem, a lenja sam i ne uvek tako orna za trening i vežbanje, ali da kucnem u drvo, imam dobar metabolizam, pa nisam toliko promenila lični opis u karantinu.

RepublikaFoto: Promo foto
Marina Visković: Posao pevača najviše trpi
 

Kako izgledaju praznici u vreme korone?

- U vreme korone mi sve izgleda tužno, ne samo praznici! Gotovo da sam se navikla na ovu situaciju, ali fali mi posao, jedva čekam da radim, da se sve vrati u normalu.

Tvoj posao najviše je na udaru pošto je socijalna distanca jedini "lek" za KOVID-19, a pevači bukvalno žive od broja publike. Kako se nosiš sa tim?

- Naš posao će najviše da trpi jer ćemo se vratiti tek kada sve bude skroz bezbedno. Svima nam fali provod, mi smo poznati kao narod koji voli provod, ali moramo biti odgovorni. Ja ne prihvatam tezge dok stručnjaci ne kažu: "E sad je bezbedno."

Šta možeš da radiš na poslovnom planu dok traje pandemija?

- Ja radim, stvaram nove pesme koje ću uskoro da izbacim. Stalno snimam nešto, nisam prestala. Korona me nije zaustavila, a neću joj ni dozvoliti.

Poslednja pesma koju si objavila zove se "Napolje" i proglašena je za nezvaničnu himnu karantina.

- Sada svi pevamo tu pesmu, prave ljudi čak i smešne klipove. Meni je jedna od najomiljenijih, ali nisam ni sanjala da ću, eto, prizvati njome lock down (zaključavanje, prim. aut.) i to u celom svetu.

Mnoge tvoje kolege smo videli kako rade kućne poslove u karantinu. Čime ti možeš da se pohvališ?

- Ničim. Bukvalno ne volim da radim poslove po kući, oduzimaju mi vreme. Ne mogu da se pohvalim da sam neka "radnica po kući", eventualno oko kuće, farbanje kapije i takve stvari za mene su antistres terapija.

Kako ćeš provesti 1. maj?

- Kao i svi, u kući! I ostanite tamo sve dok vam stručnjaci ne kažu drugačije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading