Jedva su dočekali smanjivanje mera opreza: Poznati pohitali u salone i teretane!

Autor: M. V.

Zabava

29.04.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate ličnosti sa naše estrade jedva su dočekale dan kada će uredbama Vlade Republike Srbije ponovo biti otvoreni saloni lepote i teretane, koji su usled pandemije koronavirusa bili zatvoreni. Dug period izolacije uskratio je zvezdama tretmane ulepšavanja kose, kože, noktiju, ali i treninge, kojima većina njih drži telo i kondiciju na vrhuncu.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Šou program - Zvanični kanal

Katarina Grujić važi za jednu od najatraktivnijih mladih pevačica, a prvo što je Kaća sredila bili su nokti. Ona je izabrala svetlu nijansu gel-laka, pa nastavila u laser-centar. Priznala je da ima problem sa zadržavanjem viška vode u organizmu, zbog čega je i odmah uradila tretman detoksikacije.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Katarina Grujić

Sanja Marinković, dugogodišnje uspešno TV lice, prvo je posetila frizera, a onda dan nastavila u šumi, gde je otišla na trčanje. Oduševljena prizorom, snimila je vevericu koja se našla pred njom, pa je na Instagramu napisala:

- Možda je najpametnije što sam ovako psihički nedostupna otišla na trčanje i videla vevericu.

Rijaliti-zvezda i reper Nenad Aleksić Ša odmah je fotografisao frizerski salon koju mu je vrata širom otvorio ne bi li dobio novu frizuru.

RepublikaFoto: instagram.com/nenad_aleksic_sha
Nenad Aleksić Ša

Kaća sredila nokte, Ša, Sanja i Nemanja Velikić otrčali kod frizera

Popularni voditelj jutarnjeg programa televizije Pink Nemanja Velikić takođe se pohvalio novom frizurom, pa istakao da ima najboljeg frizera. Nakon ovoga, on je i svom četvorotočkašu obezbedio sređivanje u auto-perionici, pa je u opisu fotografije na društvenim mrežama napisao:

- Sedmica za kompletno sređivanje svega i svačega.

Foto: instagram.com/ruza_rupic

Ruža: Farbanje, obrve, nokti, sve sređujem

Ruža Rupić, poznata kao Jutjub idol mladim generacijama, kratko se obratila ne bi li objasnila šta za nju znači popuštanje mera opreza pred pošasti zvanom koronavirus.

- Jao, ljudi, ja ne mogu da objasnim koliko je meni danas bio lep dan. Prvo sam istrenirala, onda sam bila s najboljom drugaricom. Toliko sam se napunila tom nekom pozitivnom energijom, znači koliko te neke male stvari zapravo čine srećnim. Tek sada ću krenuti po salonima, pa farbanje, pa keratin, obrve, pa nokti, pa sve što stignem. Jedva čekam. Sada će mnogi da kažu da iako je dozvoljeno, nije najpametnije - rekla je Rupićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading