Vanesa zapalila javnost pojavljivanjem u seriji "Južni vetar": Uvek sam umela sa kriminalcima, i kad se veseli i kad se puca!

Autor:

Zabava

29.04.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vanesa Šokčić oduševila je publiku učešćem u poslednjoj epizodi drugog serijala "Južni vetar". Iako se u hit-projektu pojavila samo u nekoliko kadrova, Vanesa neprestano dobija čestitke, pozive i ponude koji je čine radosnom, a za Srpski telegraf je podelila impresije sa snimanja, ali i one koje ima nakon ekranizacije.

RepublikaFoto: e-stock agency
Vanesa Šokčić

- U čudu sam šta me je snašlo, usijali su mi se telefoni od poziva prijatelja, novinara i saradnika. Svi mi čestitaju otkad je prikazana epizoda serije "Južni vetar" u kojoj pevam svoju pesmu "Četiri strane sveta". Nude mi se i novi poslovi. Ispada da je meni kriza u kojoj smo se svi našli opet saveznik i da je mojih novih pet minuta slave stiglo kad se čitav svet bori sa koronom i kada je sve stalo. Kažem opet, jer sam prvih pet minuta imala devedesetih, pogotovo u atmosferi kakva je prikazana u seriji - rekla je Vanesa za Srpski telegraf.

Ono što pevačica ističe jeste da oseća veliko zadovoljstvo što je podelila kadar sa popularnim glumcima Ljubomirom Bandićem i Vukom Kostićem i uopšte bila deo velikog TV projekta. Međutim, Vanesa kaže da nema glumačke ambicije i da se ne bi oprobala u tom poslu.

- Zbog pesme "Četiri strane sveta", kojom sam harala devedesetih, i pozvali su me u seriju. Rekli su mi da pevam na zurki opasnih tipova, što mi apsolutno nije predstavljalo problem, a još plus se snimalo u mom komšiluku u Mirijevu, gde je i snimljeno 90 odsto čitave serije. Tremu nisam imala i iz prve smo snimili, a kako i ne bismo kad je reditelj Avram profesionalac, kao i kompletna ekipa glumaca i producenata. Ja sam radila ono što najbolje znam, pevala sam i zabavljala goste u klubu.

Za razliku od drugih pevačica, Vanesa ne beži od toga da je pevala mafijaškim gangovima, na kojima se dešavalo sve i svašta.

Devedesete su bile najživopisnije i svega je bilo na nastupima, pa je normalno da se nekad i uplašiš

- Ne postoji kriminalna grupa u Beogradu kojoj nisam pevala i nemam problem to da kažem. Nikad se nisam plašila žestokih momaka jer sam znala da se postavim jer sam i odrasla u Beogradu. Umem da gledam svoja posla i da radim odlično ono zbog čega sam se tu i zatekla. Moje je samo da pevam i da budem raspoložena. Uvek sam bila ortak i brat, a i nikad nisam bila sama na nastupu. Od početka moje karijere moj otac je išao sa mnom na nastupe, a onda ga je zamenio moj muž, sa kojim sam već 19 godina.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Vanesa Šokčić

Vanesa izbegava da priča o velikim bakšišima koje je dobijala od opasnih momaka, koji se takmiče i u tome koliko su spremni da počaste pevačice, ali nam je priznala da se više puta uplašila na nastupu.

- Bilo je svega na nastupima, pa je normalno i sa se uplašiš. Devedesete su bile najživopisnije, bilo je i pucanja. Mene je iskustvo naučilo da osetim hoće li biti problema čim uđem u klub, kafanu ili gde se već organizuje veselje na kom treba da pevam.

Čast je bilo učestvovati u popularnoj seriji, ali nemam ambicije da budem glumica

Najveću neprijatnost tokom karijere duže od 30 godina Vanesa je doživela na tezgarenju po dijaspori.

- Kada sam jednom pevala u Nemačkoj, dogodilo se to da sam 45 minuta ležala na podu ispod stolica u strahu od naoružanih momaka koji su upali u klub u kom sam pevala i tražili gazdu jer im je valjda dugovao pare.

Foto: e-stock/S.Kostić

Đani i Slađa su me ostavili

Vanesu Šokčić i Radišu Đanija Trajkovića veže dugogodišnje prijateljstvo, a jedna od najboljih drugarica plavokose pevačice upravo je Đanijeva supruga Slađa. Vanesa je bile tužna kada su je Trajkovići obavestili da su kupili stanove u elitnom naselju:

- Đani, Slađa i njihova deca su mi kao porodica. Dugo smo bili prve komšije, prvo u jednom delu Mirijeva, pa onda u drugom, a onda su me ostavili. Nismo ni sada daleko, bitno je da su moji prijatelji otišli nabolje.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Moram da jurim Lukasa da mi napiše hit

Pojavljivanje u "Južnom vetru" pokrenulo je Vanesu da razmišlja o novim pesmama i kaže da priželjkuje da snimi pesmu poput "Četiri strane sveta", te da namerava da pozove kolegu Acu Lukasa da joj napiše novi hit.

- Publici koja me ovolike godine voli, sluša i podržava dugujem nešto novo. Izgleda da je sada vreme za to, a izgleda da ću morati da jurim Lukasa da mi napiše opet tako neki tekst koji će ostati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading